Κυριακή, 08/12/2019

ΗΠΕΙΡΟΣ: Αγωνιστική δράση της Ένωσης Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Περιφέρειας Ηπείρου.

Ηπειρώτισσες – Ηπειρώτες 
   Το προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος ,όπως και όλος ο Ελληνικός λαός άλλωστε , δέχεται το τελευταίο διάστημα αλλεπάλληλες περικοπές στους μισθούς του και αυτό έχει αντίκτυπο   στον οικογενειακό του προϋπολογισμό . Πότε δεν ήμασταν επαίτες , απαιτούσαμε αντιθέτως πάντα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας και εμάς . Για τον λόγο αυτό σαν  Ένωσης Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Περιφέρειας Ηπείρου θα αγωνιστούμε με κάθε τρόπο απέναντι στις εξοντωτικές – καταστροφικές ενέργειες της Κυβέρνησής και συγκεκριμένα :
     1) Εκφράζουμε την κατηγορηματική και έντονη δυσαρέσκειά μας διότι η Κυβέρνηση συνεχίζει το ισοπεδωτικό της έργο σε όλα τα επίπεδα όπου με το άρθρο 221 του πολυνομοσχεδίου  που κατατέθηκε στη Βουλή συμπεριλαμβάνονται εξοντωτικές διατάξεις για τα Ασφαλιστικά μας Ταμεία,  τα οποία τα οδηγούν κυριολεκτικά σε διάλυση εκμηδενίζοντας τα μερίσματα και ελαχιστοποιώντας τα εφάπαξ με τραγικές συνέπειες για τους εργαζομένους και την λειτουργία των Σωμάτων Ασφαλείας.
   2) Δεν προχωράει στην αναγκαία νομοθετική ρύθμιση και στις διοικητικές πράξεις που απαιτούνται για την αποκατάσταση των μισθών μας και την επαναφορά τους, σε αυτά που ίσχυαν  την 31/07/2012 καθώς και στην άμεση επιστροφή των αναδρομικών. Τους υπενθυμίζουμε ότι η μη εφαρμογή τελεσίδικων δικαστικών αποφάσεων αποτελεί παράνομη πράξη.
     3) Καταστρατήγησαν   με  Π.Δ.  τον Κανονισμό Μεταθέσεων (170/1996), εισάγοντας αντεργατικές διατάξεις, όπου θα καθιστούν «Όμηρο» τον κάθε συνάδελφο, σε κάθε Πολιτική και Φυσική Ηγεσία,  επαναφέροντας την αναξιοκρατία, την ρουσφετολογική εξάρτηση και την τρομοκράτηση υπό τον φόβο των αιφνιδιαστικών συνεχόμενων μετακινήσεων. Συγχώνευσαν για τον λόγω αυτό στο συγκεκριμένο Π.Δ την Π.Υ Άρτας με την Π.Υ Φιλιππιάδας .Ανήκουστο δύο Υπηρεσίες που ανήκουν σε διαφορετικούς Νομούς να ενωθούν , καθώς στο συγκεκριμένο Π.Δ  έχουν ενωθεί υπηρεσίες που ανήκουν μόνο στον ίδιο Νομό .
Η αγωνιστική μας δράση θα ξεκινήσει από την Τετάρτη 6-8-2014 με την συμμέτοχη μας στην Πανελλαδική πορεία όλων των Σωμάτων Ασφαλείας και θα συνεχιστούν σε τοπικό επίπεδο .
 Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι σαν ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ  πάντα θα είμαστε δίπλα σας για ότι χρειαστείτε , θα κάνουμε το καθήκον μας με αυταπάρνηση όπως τόσα χρόνια το κάνουμε ,θυσιάζοντας και την ίδια μας την ζωή σε κάποιες περιπτώσεις, και δεν θα μας πτοήσει τίποτε καμία περικοπή και ληστεία του πενιχρού μισθού μας από οποιαδήποτε Κυβέρνηση ή Τρόικα ,άλλωστε πάντα έχουμε στο μυαλό μας ένα πράγμα Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΛΛΑ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΤΣΑΚΙΖΕΙ  , για τον λόγο αυτό και εμείς σας διαβεβαιώνουμε ότι θα εκτελούμε το καθήκον μας πάντα στον μέγιστο βαθμό για να μην αισθανθεί ποτέ ο Έλληνας πολίτης ανασφάλεια.
Με τιμή
Για το Δ.Σ
Ο  Πρόεδρος                                                      Ο  Γεν. Γραμματέας

ΜΑΡΓΕΛΗΣ ΖΩΗΣ                                                 ΚΟΣΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ