Δευτέρα, 27/01/2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Για 6η συνεχή χρονιά η έκθεση φωτογραφίας στην παραλία της Πρέβεζας.

Η Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία – Παράρτημα Πρέβεζας για 6η συνεχή χρονιά παρουσιάζει την καθιερωμένη φωτογραφική έκθεση της, στην παραλία της Πρέβεζας (έξω από τα Δικαστήρια) από 1 έως 17 Αυγούστου.
Το θέμα της φετινής έκθεσης είναι: «Σχέσεις».
Οι σχέσεις μεταξύ μας, στο σύγχρονο περιβάλλον της τεχνολογίας έχουν ουσιαστικά μεταβληθεί, οδηγώντας μας σε μια εικονική επαφή, στην οποία δεν μπορούν να εκφραστούν με το φυσιολογικό τρόπο ανθρώπινα συναισθήματα, ούτε μπορεί να υπάρξει, μέσω της φυσικής επαφής ή της παρατήρησης των εκφραστικών μέσων του σώματος, μια ουσιαστική επικοινωνία.
Μέσα σε αυτό το πλαίσιο της σύγχρονης εικονικής πραγματικότητας, προσπαθούμε να δείξουμε με την φωτογραφία μας τις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων, μεταξύ των ανθρώπων και του περιβάλλοντός τους, σχέσεις στο οικείο ή εργασιακό περιβάλλον ή σε άλλους χώρους, σχέσεις ανθρώπων με τις τέχνες, τον αθλητισμό, σχέσεις ανθρώπων με τα ζώα, ακόμα και σχέσεις που μπορεί να αναπτυχθούν ανάμεσα στα ζώα. Μπορούμε ακόμα να δείξουμε και σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί ανάμεσα στον φωτογράφο και στο θέμα του.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ