ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ: Τι γράφουν οι εφημερίδες σήμερα 01/08/2014.

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Απάτη με τον ΕΝΦΙΑ» Η εφημερίδα γράφει ότι: «με μεταμεσονύχτια εγκύκλιο η αντικαταστάτρια του Χάρη Θεοχάρη τιμωρεί τους ιδιοκτήτες. Όταν υπάρχουν παραλείψεις στη δήλωση, ο ενιαίος φόρος θα υπολογίζεται με βάση το δυσμενέστερο (!!!) σενάριο».

ΕΘΝΟΣ: «Ο εφιάλτης επιστρέφει στην Αργεντινή» Η εφημερίδα σημειώνει: «για δεύτερη φορά μέσα σε δεκατρία χρόνια ο εφιάλτης της χρεοκοπίας βρίσκεται πάνω από την Αργεντινή. Οι διαπραγματεύσεις με τα κερδοσκοπικά ταμεία δεν κατέληξαν σε συμφωνία».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: «Η κρίση μας έκλεισε ΜΕΣΑ…» Η εφημερίδα γράφει ότι : «η κρίση αποβίβασε έναν στους τέσσερις επιβάτες από τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Τα μεγέθη σοκάρουν: Ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΟΑΣΑ, απώλεσε πέρσι το 33,2% της επιβατικής του κίνησης, σε σχέση με το 2009».

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: «Εβραιομασόνοι «ενθρονίζουν» τον αντίχριστο στον Ναό του Σολομώντα» Σύμφωνα με την εφημερίδα: «ο πόλεμος στη Γάζα ίσως… προκαλέσει την ανατίναξη του ιερού, για τους Μουσουλμάνους, τεμένους του Ομάρ. Στη θέση του και εντός τριών ημερών, όπως αναφέρουν οι προφητείες, θα τοποθετήσουν «εξ ουρανού» τον «προκάτ» Ναό του Σολομώντα».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Κερδίζουν τη μάχη για επικουρικές και εφάπαξ» Η εφημερίδα γράφει ότι: «με προσθήκη στο πολυνομοσχέδιο τα ταμεία επικουρικής ασφάλισης Σωμάτων Ασφαλείας και Εμπορικού Ναυτικού μπορούν να μετατραπούν σε επαγγελματικά έως το τέλος του έτους».

ΕΣΤΙΑ: «Εξ Αργεντινής η απάντησις» Η εφημερίδα τονίζει ότι: «στις 7 Σεπτεμβρίου 2012, κατά την διάρκεια συζητήσεως στη Βουλή και εξ’ αφορμής της αναφοράς του τότε Υπουργού Οικονομικών κ. Στουρνάρα ότι «δεν γίναμε Αργεντινή», ο πρόεδρος του Σύριζα κ. Τσίπρας είπε επί λέξει τα εξής: «Λέτε πως δεν γίναμε Αργεντινή. Μακάρι να είχαμε γίνει» ».

Η ΑΥΓΗ: «Χέρι- χέρι με τα «όρνεα» » Σύμφωνα με την εφημερίδα : «σε μπούμερανγκ για την κυβέρνηση εξελίχθηκε η ενορχηστρωμένη επίθεση εναντίον ΣΥΡΙΖΑ μετά την απόφαση της Αργεντινής να κηρύξει τη χώρα σε επιλεκτική χρεοκοπία».

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Με τους «γύπες» η συγκυβέρνηση» Η εφημερίδα γράφει ότι: «θλίβεται για τα δεινά της Αργεντινής η ελληνική κυβέρνηση, ενώ οι ΗΠΑ κρατούν αποστάσεις και ο διεθνής οικονομικός Τύπος παραμένει ουδέτερος».

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Σε «επιλεκτική» χρεοκοπία η Αργεντινή» Η εφημερίδα επισημαίνει ότι: «οι διαπραγματεύσεις στο χρηματιστήριο του Μπουένος Αϊρες παρακολουθούν τον γενικό δείκτη να υποχωρεί κατά 7%, μια μάλλον ήπια αντίδραση, δεδομένων των συνθηκών».

Ο ΛΟΓΟΣ: «Ερίζουν στα συντρίμμια» Σύμφωνα με την εφημερίδα: «σφοδρή σύγκρουση κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης ξέσπασε με αφορμή την επιλεκτική χρεοκοπία της Αργεντινής».

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: «Ο Παλαιστινιακός λαός δεν είναι μόνος του» Η εφημερίδα αναφέρει ότι: «την ίδια στιγμή που στη Γάζα συνεχίζονταν οι φονικές επιδρομές του ισραηλινού στρατού, στην Αθήνα, στο Μπαρουτάδικο του Αιγάλεω, χτυπούσε η καρδιά της αλληλεγγύης των εργαζομένων της Ελλάδας στο μαρτυρικό Παλαιστιανιακό λαό».

ΤΑ ΝΕΑ: «Περίσσευμα μισό δις. από τον φόρο ακινήτων» Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «η εκκαθάριση φόρου ακινήτων (ΕΝΦΙΑ) έβγαλε περίπου μισό δισεκατομμύριο ευρώ παραπάνω από ό,τι είχε υπολογιστεί, ενεργοποιώντας πολιτικά αντανακλαστικά για άμεσο κούρεμα των επιβαρύνσεων».

KONTRA NEWS: «Μπράβο στην Αργεντινή δεν πλήρωσε έναν απατεώνα» Η εφημερίδα γράφει ότι «γνωστός διεθνής λωποδύτης ο Πολ Σίνγκερ είχε δώσει 50 εκατ. δολάρια και αγόρασε ένα ομόλογο και τώρα ζητάει να του πληρώσει η Αργεντινή ΕΝΑΜΙΣΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΔΟΛΑΡΙΑ!!!».

ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: «Φορο-σοκ από 11 λάθη στον ΕΝΦΙΑ»

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: «Χάος με τον ΕΝΦΙΑ» Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «οι ιδιοκτήτες θα κληθούν να πληρώσουν τον αυξημένο φόρο και έως 30 Νοεμβρίου μπορούν να υποβάλουν τροποποιητική δήλωση. Συμψηφισμός φόρου με την εκκαθάριση».

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: « «Φουσκώνουν» τον ΕΝΦΙΑ τα 11 λάθη στο έντυπο Ε9» Η εφημερίδα τονίζει ότι: «φορολογικό «σοκ» θα υποστούν οι ιδιοκτήτες ακινήτων που έχουν υποπέσει σε 11 λάθη στη δήλωση στοιχείων ακινήτων (Ε9) για τον υπολογισμό του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων».

www.dikaiologitika.gr


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΕΛΛΑΔΑ

Μίνι ανασχηματισμός στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη

03/01/2024, 6:04 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση ΕΛΣΤΑΤ – Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συμμετοχή στις διενεργούμενες Έρευνες

20/11/2023, 1:00 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Επίσημη τελετή έναρξης στον Μύλο των Ξωτικών

20/11/2023, 12:40 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένα μέτρα τροχαίας σε όλη την επικράτεια κατά τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου

24/10/2023, 7:59 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλη την επικράτεια λαμβάνει η Ελληνική Αστυνομία κατά την περίοδο του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου

09/08/2023, 11:30 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοινώθηκε η νέα κυβέρνηση-Τα καινούργια πρόσωπα και τα νέα υπουργεία

26/06/2023, 5:55 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές χωρίς διόδια : Πότε θα είναι ελεύθερη η διέλευση

21/06/2023, 2:09 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Επιστροφή πινακίδων και αδειών οδήγησης και κυκλοφορίας για τις εκλογές της Κυριακής 25ης Ιουνίου

21/06/2023, 1:51 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites