Σάββατο, 25/01/2020

ΑΡΤΑ: Συμμετοχή στην έκθεση του Λονδίνου από το επιμελητήριο Άρτας.

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Άρτας, στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλει για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων-μελών του, αποφάσισε την επίσημη στήριξη της έκθεσης «Greece Welcomes you in London – Food & Art»  και τη συμμετοχή του Επιμελητηρίου με περίπτερο 48 τ.μ. στην έκθεση, που θα πραγματοποιηθεί, τελικώς, από τις 31 Οκτωβρίου έως και τις 2 Νοεμβρίου 2014, στο OLYMPIA NATIONAL HALL του Λονδίνου.
Η έκθεση αφορά μόνο Ελληνικές επιχειρήσεις που παράγουν εκλεκτής ποιότητας προϊόντα κάθε κατηγορίας από τρόφιμα και ποτά έως έργα τέχνης, κοσμήματα, καταστήματα franchise και υπηρεσίες.
To σχετικό link της έκθεσης είναι:  www.greecewelcomesyouinlondon.com
Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου προτίθεται να επιδοτήσει τις επιχειρήσεις-μέλη του για την συμμετοχή τους στην έκθεση του Λονδίνου και όσοι ενδιαφέρονται παρακαλούνται να το δηλώσουν έως το τέλος Αυγούστου, στο τηλέφωνο 2681028728 ή στο  email: epimarta@otenet.gr  ή info@e-artas.gr 
Επιπλέον, εάν δεν σας ενδιαφέρει η συμμετοχή, αλλά θέλετε να στείλετε κάποιο ενημερωτικό υλικό για την προβολή σας ή προϊόντα – παραγωγή σας για να προσφερθούν στους επισκέπτες της έκθεσης παρακαλώ επικοινωνήστε στα ίδια τηλέφωνα και e-mail.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ