Πέμπτη, 02/07/2020

ΠΡΕΒΕΖΑ:ΟΧΙ στην εξ’αποστάσεως επιμόρφωση από την πλειοψηφία των Διευθυντών των Δημοτικών Σχολείων

Ο Σύλλογός μας χαιρετίζει την απόφαση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Διευθυντών των Δημοτικών σχολείων του νομού μας, οι οποίοι έπραξαν όπως οι Διευθυντές και σε πολλούς άλλους Συλλόγους (Άρτα, Γιάννενα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Κέρκυρα, Τρίπολη κ.λπ.), να δηλώσουν ότι δε θα μετέχουν  στην εξ’ αποστάσεως επιμόρφωση! (έτσι ονομάζεται η προχειρότητα και ο ελλιπής σχεδιασμός-προγραμματισμός).
   Τίμησαν για μια ακόμη φορά αυτή την κρίσιμη στιγμή την ιδιότητα του μέλους του Συλλόγου και της ΔΟΕ, την ιδιότητα του εκπαιδευτικού και συναδέλφου που μαζί με τους χιλιάδες εκπαιδευτικούς αγωνίζονται, ενάντια στη διάλυση του δημόσιου σχολείου και τον αφανισμό των εκπαιδευτικών, ενάντια στον ανταγωνισμό και τον κανιβαλισμό, που έρχεται στο όνομα της αυτοαξιολόγησης και της δήθεν αξιολόγησης.
   Καλούμε και τους υπόλοιπους να κρατήσουν αντίστοιχη στάση, γιατί μόνο η ενότητα θα βάλει φραγμό  στους αντιεκπαιδευτικούς σχεδιασμούς της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας και την προώθηση της εφαρμογής της αξιολόγησης–χειραγώγησης των ποσοστώσεων, της μισθολογικής – βαθμολογικής καθήλωσης και των απολύσεων.

 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ