Δευτέρα, 18/11/2019

Στρατηγική επιλογή η στήριξη της μάνας για την Π.Ε. Πρέβεζας

Ο υποψήφιος και νυν Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας (Π.Ε.) Πρέβεζας, Στράτος Ιωάννου, με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα της Μητέρας στις 11 Μαΐου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Η Παγκόσμια ημέρα της Μητέρας, είναι μέρα γιορτής αλλά και μέρα αναγνώρισης της σκληρής δουλειάς μίας μάνας και της συνεισφοράς της στην κοινωνία. Η μητέρα είναι αυτή που δημιουργεί τους πολίτες του αύριο, την κοινωνία του αύριο. Διαμορφώνει μέσα από την αγάπη και τη φροντίδα που μεταδίδει σε ένα παιδί, αλλά και μέσα από τις ιδέες, τις αξίες και τις σκέψεις της, την προσωπικότητα και το χαρακτήρα που θα έχει το μέλλον της Ελλάδας και του τόπου μας. Οι θυσίες μιας μάνας προς το παιδί της, είναι θυσίες προς όλους μας και αν μία κοινωνία δεν στηρίζει μια μάνα, τότε δεν στηρίζει κανέναν. Χρόνια Πολλά στις Μητέρες, Χρόνια Πολλά στην μητέρα μου”.

Η Π.Ε. Πρέβεζας, συνέχισε ο κ. Ιωάννου, έτσι όπως μέχρι σήμερα κάνει, με τον ίδιο τρόπο και θα συνεχίσει να στηρίζει αρμόδιους φορείς εξουσιοδοτημένους από την Πολιτεία για τη στήριξη της μητέρας και για την στήριξη της οικογένειας. Ο Αντιπεριφερειάρχης, αναφέρθηκε τέλος και σε σχέδιο που μελετά η Π.Ε. Πρέβεζας για την ανάπλαση του κάστρου του Αγ. Ανδρέα, όπου μεταξύ άλλων εξετάζεται η δημιουργία παιδικού σταθμού στο νέο Διοικητήριο της Πρέβεζας για τους υπαλλήλους και όχι μόνο, όπως και στην κατασκευή παιδότοπου και παιδικών χαρών εντός του χώρου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ