Δευτέρα, 06/07/2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ασφαλιστικά μέτρα για την προσωρινή διακοπή των εργασιών στην Κυανή Ακτή;;;;;

Συνεδρίασε σήμερα στις 13:00 μ.μ για δεύτερη φορά η επιτροπή που συγκροτήθηκε για το μείζον θέμα της Ανάπλασης της Κυανής Ακτής όπου και ακούστηκαν πολλές απόψεις. Παρά το έγγραφο που απέστειλε ο Δήμος Πρέβεζας για την προσωρινή διακοπή των εργασιών, οι εργασίες συνεχίζονται εως και σήμερα και όπως ακούστηκε από τους εκπροσώπους των πολιτών στην σημερινή σύσκεψη αν το έγγραφο του Δήμου δεν είναι αρκετό για να σταματήσει για λίγες ημέρες το έργο ώστε να συγκεντρωθούν οι απόψεις όλων των φορέων, για το ποιες θα είναι οι προτάσεις για τις παρεμβάσεις και τις τροποποιήσεις που πρέπει γίνουν στο υπό κατασκευή έργο, τότε μια πρόταση που ακούστηκε είναι είναι και αυτή της  κατάθεσης ασφαλιστικών μέτρων από μέρους των πολιτών, αφού
ακόμα και σήμερα δεν έχει επιτευχθεί από το Δήμο αναστολή των εργασιών, ώστε να
κερδηθεί χρόνος και να ακουστούν ήρεμα οι προτάσεις όλων.
Θα πρέπει ωστόσο να ξεκαθαριστεί ότι η επιτροπή πολιτών δεν επιδιώκει σε καμία περίπτωση την οριστική διακοπή του έργου, αλλά αυτό να ολοκληρωθεί με σεβασμό στους πολίτες, το περιβάλλον και την αισθητική του χώρου!
            Όπως ενημερωθήκαμε
σήμερα συνεδριάζουν στον ΕΟΤ για το θέμα της Κυανής Ακτής, χωρίς όμως καμία
εκπροσώπηση από το Δήμο Πρέβεζας. Ενώ σύμφωνα με δελτίο τύπου του Δήμου Πρέβεζας, αύριο θα επισκεφθεί τον πρόεδρο του ΕΟΤ ο Δήμαρχος Πρέβεζας με πακέτο προτάσεων . . .

            Εμείς ελπίζουμε
να βρεθεί όσο το συντομότερο μια ευνοϊκή λύση!
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ