ΠΡΕΒΕΖΑ: Πιθανή υποψηφιότητα Νίτσα με το ΣΥΡΙΖΑ ; ; ;

Πραγματοποιήθηκε στις 17 Γενάρη στο χώρο της Λαϊκής Αγοράς, ολομέλεια της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας. Όπως είχε αναγγελθεί, το θέμα της ολομέλειας ήταν η στάση του ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας στις δημοτικές εκλογές.

Στην ολομέλεια συμμετείχαν, ο βουλευτής του νομού Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας και μέλος της ΚΕ του κόμματος, οι κ.κ. Νίτσας και Ρέντζος, μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και εκπρόσωποι των ΜΜΕ της πόλης μας.
Ο σ. Μιχάλης Νόβας εισηγήθηκε το σχέδιο διακήρυξης του ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας για τις δημοτικές εκλογές η οποία και εγκρίθηκε στο τέλος της διαδικασίας. Στην διακήρυξη τονίζεται ότι, ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει στις εκλογές αυτές καθαρά πολιτικό χαρακτήρα, με την υποστήριξη δημοτικών παρατάξεων σε αντιμνημονιακή- αντικαλλικρατική κατεύθυνση. Σε αντίθεση με τις δυνάμεις της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που θέλουν να κρύψουν τις ευθύνες της κυβερνητικής πολιτικής, με ολέθριες επιπτώσεις στο δήμο και τους δημότες.
Απευθυνόμαστε στην τοπική κοινωνία, σε ανέργους και εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους και τη νεολαία. Απευθυνόμαστε σε πολίτες που αναδείχτηκαν μέσα από τα κινήματα, της αλληλεγγύης, της υπεράσπισης, υγείας, παιδείας, κατοικίας, της χρήσης κοινωνικών αγαθών (ρεύμα, νερό), της οικολογίας και της προστασίας του περιβάλλοντος, καθώς και στα αντιφασιστικά-αντιρατσιστικά κινήματα.
Αποφασίστηκε να προχωρήσουμε άμεσα σε μια πλατειά συνέλευση όλων αυτών, χωρίς αποκλεισμούς και με σεβασμό στις αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες, στη δημιουργία  μιας πλατιάς αυτοδιοικητικής παράταξης ανατροπής και με τη συμμετοχή της παράταξης «Δημόσιος χώρος – Πρέβεζα – Λούρος – Ζάλογγο» συλλογικοτήτων και αγωνιστών του δήμου, η οποία θα αποφασίσει τον επικεφαλής, τους  υποψηφίους συμβούλους και το δημοτικό πρόγραμμα.

Πρέβεζα 18-1-2014

Το Γραφείο Τύπου

*Αυτά αναφέρει το δελτίο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας. Το σχόλιο μας από το οποίο βγήκε και το ερώτημα στο τίτλο, είναι ότι φαίνεται ξεκάθαρα μετά και την παρουσία του στην ολομέλεια, ένα άνοιγμα του Γιώργου Νίτσα προς τον ΣΥΡΙΖΑ για συνεργασία στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές. Να θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Νίτσας ήταν ο πρώτος από τα μέλη του ΠΑΣΟΚ Πρέβεζας που αποχώρησε δείχνοντας την αντίθεση του στην μνημονιακή πολιτική και δεξιά στροφή του κόμματος. Υπήρξε ανεξάρτητος υποψήφιος με ένα αξιόλογο ποσοστό, όταν ο τότε συνδυασμός που στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ του κ. Ρέντζου συγκέντρωσε πολύ μικρότερο . . . Μια πιθανή συνεργασία λοιπόν ενός δυναμικού ανεξάρτητου και με πολυετή εμπειρία στην αυτοδιοίκηση, με το τώρα δυνατό ΣΥΡΙΖΑ,δίνει πολλές δυνατότητες στο κόμμα της Αριστεράς να διεκδικήσει επάξια το Δήμο Πρέβεζας


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Υπήρχε και συνεργός στην υπόθεση με τα “μάγια” – Ταυτοποιήθηκε από την της Ασφάλεια

24/04/2024, 11:21 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναδείχτηκε ο οριστικός ανάδοχος για το έργο ανακαίνισης- εκσυγχρονισμού Νοσοκομείου Πρέβεζας

23/04/2024, 11:21 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

«Μια ιστορία για το ταξίδι της γραφής και του βιβλίου» ταξίδεψε στο 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας

23/04/2024, 11:13 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Τμήμα Πρέβεζας του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων πραγματοποιεί εκδήλωση και σας προσκαλει

23/04/2024, 10:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αλωνίζει στο Μαξίμου ο Καββαδάς – Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό για τον αγωγό ύδρευσης Πρέβεζας – Άρτας – Λευκάδας

23/04/2024, 10:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η 24χρονη γάτα που ήθελε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της άνθρωπο πριν φύγει η ίδια

23/04/2024, 10:27 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Χάλκινο μετάλλιο για την Κυριακή Τσαούση στα 400 μ. με εμπόδια των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Στίβου

23/04/2024, 9:57 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Λογοδοσία για την αγωγή της Εθνικής Τράπεζας από τον Δήμαρχο Πάργας

23/04/2024, 9:44 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites