Θωμάς Βασιλειάδης: ”Αυτές οι ρατσιστικές συμπεριφορές, είναι αδιανόητες, είναι απαράδεκτες”

Φανερά δυσαρεστημένος  με την διοίκηση της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής του ΠΑΣ Πρέβεζα κ. Θωμάς Βασιλειάδης μετά την λήξη της αναμέτρησης του ΠΑΣ Πρέβεζα με τον Εθνικό Φιλιππιάδας στα πλαίσια
του 1ου Super Cup που διοργάνωσε η ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πρέβεζας – Λευκάδας στο νησί του Ιονίου. Ο κ. Βασιλειάδης μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής:
Καταρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Εθνικό Φιλιππιάδας, για την κατάκτηση του κυπέλλου. Να πω ότι ο θεσμός έγινε για πρώτη φορά και καλό είναι, να καθιερωθεί. Αλλά έγινε με τέτοια προχειρότητα που μας εξέπληξε όλους. Είχαμε συμφωνήσει τα δύο σωματεία, να αγωνιστούν οι ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο δυναμικό κι αυτοί που είναι υπό μεταγραφή και κατόπιν απαιτήσεως του προέδρου, δεν ήθελε να παίξουν οι μαύροι! Αυτές οι ρατσιστικές συμπεριφορές, είναι αδιανόητες, είναι απαράδεκτες και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παίξανε άλλοι ποδοσφαιριστές, που δεν έχουν εκδοθεί τα δελτία τους και δεν έπαιξαν οι μαύροι, δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό. Εμείς ετοιμάζαμε την ομάδα, σε περίπτωση που δεν μπορούν να παίξουν αυτά τα παιδιά, να μην πάρουνε δελτίο και ετοιμάζαμε και την ομάδα χωρίς αυτά τα παιδιά. Δηλαδή εγώ αν πάω να παίξω στο κύπελλο, δεν μπορώ να ξέρω πως θα συμπεριφερθούν μέσα. Αυτές λοιπόν είναι ρατσιστικές και ακραίες και απαράδεκτες συμπεριφορές και το καταγγέλω κι ας απαντήσει ο πρόεδρος, ότι θέλει. Στο πρώτο ημίχρονο τα παιδιά μπήκαν μέσα με μεγάλο άγχος, δεν ξέρω αν έγινε επειδή ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι, αλλά ήταν και χρήσιμα συμπεράσματα για μένα. Η συμπεριφορά που έδειξαν ήταν απαράδεκτη κι αφού είπαμε στο ημίχρονο κάποια πράγματα και βγήκαν στο δεύτερο να παίξουν αυτό που ξέρουν και νομίζω ήμασταν καλύτεροι. Από εκεί και πέρα στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει ο καλύτερος. Η Φιλιππιάδα έπαιξε με μια έξυπνη τακτική, να φυλάει τα νώτα της και να βγαίνει στην κόντρα. Ευτύχησε να πετύχει δυο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο όπως είδατε, δεν έφτασε καν στο τέρμα μας. Συγχαρητήρια στη Φιλιππιάδα. Αυτά τα πλάνα/ Ήταν ένα παιχνίδι προετοιμασίας, γι’ αυτό το αντιμετωπίσαμε έτσι.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας κ. Θωμάς Κάρτσακλας, δήλωσε  και μεταξύ άλλων απάντησε και στον κ. Βασιλειάδη: «Σίγουρα η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, σε μεγάλο βαθμό μείναμε ικανοποιημένοι εγώ και οι συνεργάτες μου, από την πρωτόγνωρη αυτή διοργάνωση, η οποία πιστεύουμε ότι με τη βοήθεια και τη συμμετοχή όλων σας και των ομάδων και των παραγόντων και των φιλάθλων και των ΜΜΕ, αυτός ο θεσμός θα καθιερωθεί και θα αποτελεί γιορτή, για το ποδόσφαιρο. Είναι προσωπική γνώμη του κ. Βασιλειάδη, εδώ υπάρχουν κανονισμοί, φύλλο αγώνος, δεν είναι φιλικό παιχνίδι και δεν υπάρχει από μέρους μας, θέμα ρατσισμού, είναι το λιγότερο ανόητο, να λέγεται αυτό. Ο κ. Βασιλειάδης εκφράζει μια προσωπική άποψη, είναι μια επίσημη διοργάνωση, υπήρξαν και επίσημοι προσκεκλημένοι, οπότε καλό θα είναι, να είμαστε πιο φειδωλοί στις δηλώσεις μας.»


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Ήττα για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας από τον ΖΑΟΝ στην έναρξη της Pre League

23/10/2023, 11:00 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Πρώτη θέση για τον Φιλαθλητικό στο τουρνουά της Πρέβεζας

24/09/2023, 6:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Δυναμικό ξεκίνημα με νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα για τις Νεάνιδες του ΣΚ Νικόπολη

20/09/2023, 8:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα Σχολή Διαιτησίας θα λειτουργήσει από την ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας

18/09/2023, 8:29 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Τους μεγάλους του χορηγούς επισκέφθηκε ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

16/09/2023, 9:34 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας : Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου ο τελικός του Super Cup

12/09/2023, 9:14 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο 28χρονος Παπασάββας από την Κρανιά ζει τα όνειρα που έκανε όταν ήταν 15 χρονών

11/09/2023, 11:10 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Έναρξη ακαδημιών Σ.Κ.Νικόπολη Πρέβεζας

04/09/2023, 12:26 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites