Δευτέρα, 16/09/2019

Αγώνας »Ελπίδα» στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας

Η μεγάλη συνάντηση των Παλαιμάχων του Ολυμπιακού με τους παλαίμαχους του ΠΑΣ Πρέβεζα έγινε γεγονός.
Ο μεγάλος αγώνας για φιλανθρωπικό σκοπό που διοργάνωσε ο Σύλλογος Α.Μ.Ε.Α στέφθηκε με επιτυχία, αφού ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και έδωσε το παρόν χθες  Σάββατο 29 Ιουνίου 2013 στο Δημοτικό Στάδιο «Αθανασία Τσουμελέκα» τιμώντας τους παλαίμαχους των δύο ομάδων. Οι στιγμές ήταν συγκινητικές πριν την έναρξη του αγώνα όταν ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Μπαμπής Δρόσος τιμήθηκε με μια σημαία του Ολυμπιακού τυλιγμένη γύρω του. Ο ίδιος μάλιστα έδωσε και το εναρκτήριο λάκτισμα του αγώνα.
Οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στην Πρέβεζα: Κελεσίδης, Καλτσάς, Αγγελίδης Καλογερόπουλος, ο ολυμπιονίκης του πόλο Σχίζας, Καλαμάρας Σταματης Κουμαρια Κακλαμανος, Σιδέρης, Κοψαχίλης Μπονόβας, Μουκέας, βασιλειάδης, Γαλύκας
Οι παλαίμαχοι του ΠΑΣ Πρέβεζα:  Βουκελάτος, Κατσανάκης, Κασκάνης, Παπαρούνης, Μπέκας, Μαρούλης, Τυρέκογλου, Παλιάτσος, Σάννης, Βασιλειάδης, Φίντζος.
Συμμετείχαν και οι: Σπυράκος, Γεωργαλής, Βαλαχάς, Φούκας, Πότσιος, Παφύλας, Λεόπουλος, Γκαρτζονίκας, Παπαζώης, Χριστοδούλου, Παναγιωτίδης.
εικόνες: preveza-info.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ