Κυριακή, 15/09/2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η »Χρυσή Αυγή» ανενόχλητη σε δημοτικό ακίνητο και η άπορη οικογένεια στο δρόμο . . .

Μια απίστευτη καταγγελία έκανε την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013 το βράδυ κατά την διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου ο επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση», κ. Βαγγέλης Τσοβίλης.
Σύμφωνα με τον κ. Τσοβίλη μέλη της Χρυσής Αυγής έχουν καταλάβει δημοτικό ακίνητο στον Ωρωπό Πρέβεζας και μάλιστα υπάρχουν καταγγελίες για παραβατικές συμπεριφορές όπως ανθρωποκτονίες, περιπτώσεις με φυτείες χασίς, απόπειρες ανθρωποκτονιών, απειλές, ξυλοδαρμοί ενώ ορισμένες από αυτές τις πράξεις συνεχίζονται και σήμερα.. Ο κ. Τσοβίλης είπε : « Θα μείνουν οι παραβάτες ατιμώρητοι;
Προτείνω η δημοτική αρχή, να αναλάβει πρωτοβουλίες, ώστε να προσδιοριστεί η χρήση γης. Και να μη δείξει καμία ανοχή να χρησιμοποιούν ακροδεξιά στοιχεία δημοτικό κατάστημα».
Και εδώ φαίνεται το πραγματικό πρόσωπο του Δήμου Πρέβεζας … ο οποίος δεν έχει κάνει καμία αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και καμία ενέργεια, αφήνοντας ανενόχλητα τα κακοποιά στοιχεία να δρουν με έδρα τους ένα δημοτικό ακίνητο αλλά από την άλλη εναντίον μιας άπορης οικογένειας όχι μόνο κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα με ψευδείς όπως αποδείχθηκαν κατηγορίες, αλλά ακόμα και προχθές στο δημοτικό συμβούλιο ο αντιδήμαρχος κ. Κατσιπανέλης εξακολουθούσε να αφήνει να εννοηθεί αυτό που δεν ισχύει, ότι οι δημότες πλήρωσαν 6.000€ για την Δ.Ε.Η της οικογένειας και πολλά άλλα προσβλητικά. Χέρι – Χέρι με την Χρυσή Αυγή και όχι με την κοινωνία ; ; ; Οι δημότες μπορούν οι ίδιοι να βγάλουν τα συμπεράσματα τους!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ