ΠΡΕΒΕΖΑ: Κάτι …βρωμάει στον Άγιο Θωμά ! ! !

Ένα πολύ σοβαρό θέμα δημόσιας υγείας με μια χαβούζα(βόθρος) υπάρχει στο χωριό του Αγίου Θωμά.

Η χαβούζα βρίσκεται κάτω από την Πλατεία του χωριού και λόγω συνωστισμού λυμάτων έχει ως αποτέλεσμα την συνεχή υπερχείλιση της και το σημείο να μην πλησιάζετε από την δυσοσμία,τα λύματα είναι εμφανή και στο χώμα έχουν δημιουργηθεί αυλακώσεις με αποτέλεσμα αυτά να καταλήγουν στην Θάλασσα. Το θέμα είναι άκρως σοβαρό και αποτελεί εστία μόλυνσης, απειλώντας την δημόσια υγεία, αφού λίγα μέτρα πιο πάνω βρίσκεται η πλατεία και χώρος ψυχαγωγίας μικρών παιδιών. Η ολιγωρία των δημοτικών αρχών όλα αυτά τα χρόνια έχει αφήσει  έκθετους τους κατοίκους στον κίνδυνο καθώς δεν υπάρχει αποχετευτικό σύστημα για να διοχετευτούν τα λύματα της περιοχής. Γίνεται λοιπόν επιτακτική η ανάγκη να προχωρήσει το συντομότερο δυνατόν το έργο αποχέτευσης στον Άγιο Θωμά και το Νεοχώρι με την σύνδεση και του συγκεκριμένου σημείου στο κεντρικό αποχετευτικό σύστημα, το οποίο να θυμίσουμε ότι πριν λίγες μέρες εγκρίθηκε η δημοπράτηση του. Έως ότου όμως ολοκληρωθεί το έργο οι κάτοικοι θα μένουν εκτεθειμένοι σε αυτόν τον μεγάλο κίνδυνο αν η χαβούζα δεν καθαρίζεται σε καθημερινή βάση ή αν δεν βρεθεί μια άλλη προσωρινή λύση αντιμετώπισης αυτού του προβλήματος. Απαιτείται λοιπόν καθημερινός καθαρισμός της για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας.Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Σε «Εκθεσιακό Χώρο» μετατρέπει τις άδειες βιτρίνες η επιτροπή ΠΡΕΒΕΖΑ 1821-2021 «ΙΣΤΟΡΙΑ-ΜΝΗΜΗ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»

28/09/2021, 3:33 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Από το Ε.Π Ήπειρος η αναβάθμιση του επιπέδου διαβίωσης των κατοίκων στο Ελευθεροχώρι Φιλιππιάδας

28/09/2021, 3:24 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Ξεκινά η κατάθεση υποψηφιοτήτων για τις εσωκομματικές εκλογές στη Νέα Δημοκρατία

28/09/2021, 12:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Επιμελητήριο Πρέβεζας: Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης Εργαζομένων ΛΑΕΚ 1-49

28/09/2021, 12:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Ο Xαιρετισμός Δημάρχου στο «6ο Διεθνές Συνέδριο Σχεδιασμού Αυτοματισμού, Μηχανικής Υπολογιστών, Δικτύων Υπολογιστών και Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης – Νοτιοανατολικής Ευρώπης»

28/09/2021, 12:34 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Έντονη η Πρεβεζάνικη παρουσία στο νέο Δ.Σ του Συλλόγου Ηπειρωτών Αστυνομικών Αττικής

28/09/2021, 11:25 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites