Τρίτη, 28/01/2020

Στρατής Βουγέλης: »Στα χέρια της Πρεβεζάνικης Κοινωνίας η τύχη του Νοσοκομείου»

Στην σκιά των ραγδαίων εξελίξεων που λαμβάνουν χώρα στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση της Αγωνιστικής Παρέμβασης των εργαζομένων, στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου, για τον εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς.
Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων κ. Στρατής Βουγέλης είπε ότι μπαίνει πλέον επί τάπητος το θέμα της σχεδιασμένης υποβάθμισης και διάλυσης του Νοσοκομείου, θέμα κυρίαρχο για την πόλη της Πρέβεζας, ενώ εκδήλωσε τον προβληματισμό του, καθώς με τις άσχημες εξελίξεις που έχει πάρει το θέμα δεν απέκλεισε το γεγονός, μέχρι το φθινόπωρο να υπάρξει συγχώνευση με αποτέλεσμα το νοσοκομείο της Πρέβεζας να μετατραπεί σε παράρτημα μιας άλλης νοσηλευτικής μονάδας της Ηπείρου, παρά τις διαβεβαιώσεις που πήραν από επίσημα χείλη ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί.Απόφαση που δεν επιφέρει κανένα αποτέλεσμα χαρακτήρισε το αίτημα της διοίκησης στην 6 υγειονομική Περιφέρεια για να τεθεί σε λειτουργία »υπό έκτακτες συνθήκες» μέχρι τις 31 Μαΐου , κάτι που παραβαίνει την νομοθεσία και είναι επικίνδυνο για την ασφάλεια των ασθενών. Έκλεισε λέγοντας χαρακτηριστικά ότι μπορεί η τύχη του Νοσοκομείου να είναι προδιαγεγραμμένη από την κυβέρνηση αλλά ουσιαστικά την τύχη του την κρατά στα χέρια της η κοινωνία της Πρέβεζας.
Στην συγκέντρωση συμμετείχε η Αγωνιστική Παρέμβαση Ιδιωτικών Υπαλλήλων και η Αντιφασιστική Συνέλευση Πρέβεζας, στην συνέχεια ακολούθησε πορεία που κατέληξε στο εργατικό κέντρο ενώ πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων στον Μνημείο του Κάππα στον Άγιο Θωμά.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ