Τρίτη, 28/01/2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Έλεγχοι για την καταπολέμηση του παρεμπορίου

Για την καταπολέμηση του παρεμπορίου από την Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων σε συνεργασία με προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας,
 πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι χθες (30-04-2013) το απόγευμα στην παραλίμνια περιοχή των Ιωαννίνων  και συνελήφθη  ένας υπήκοος Γκάμπιας, για παράνομη κατοχή εμπορευμάτων παρεμπορίου.
Για την παράνομη κατοχή των εμπορευμάτων (πιο συγκεκριμένα βρέθηκαν στην κατοχή του αλλοδαπού: (130) τσαντάκια, (120) πορτοφόλια,  (300) ζευγάρια παπούτσια και (280) ζευγάρια γυαλιά ηλίου,  τα οποία έφεραν απομιμήσεις και παραποιήσεις των αυθεντικών σημάτων διαφόρων εταιρειών),  βεβαιώθηκαν από τη Δημοτική Αστυνομία πρόστιμα και τα προϊόντα κατασχέθηκαν.
Επίσης, στο πλαίσιο  των ίδιων δράσεων, συνελήφθη χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς  της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην πόλη της Πρέβεζας, ένας 39χρονος υπήκοος  Πακιστάν, για  κατοχή και διάθεση (267)  πλαστών ψηφιακών δίσκων (cd – dvd) και παράνομη είσοδο στη χώρα.
Οι έλεγχοι από τις αστυνομικές υπηρεσίες θα συνεχιστούν και το επόμενο χρονικό διάστημα σε συνεργασία με συναρμόδιες υπηρεσίες.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ