Τρίτη, 29/09/2020

Δυστυχώς, είναι γεγονός: Ξεκίνησαν οι χρεώσεις στο Facebook

Αυτό που όλοι φοβούνταν έγινε πραγματικότητα: Ξεκίνησαν οι χρεώσεις στο Facebook.
Ηδη οι χρήστες του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου στη Μεγάλη Βρετανία καλούνται να πληρώσουν έως 11 λίρες, στην περίπτωση που θελήσουν να στείλουν μήνυμα σε κάποιο διάσημο, που δεν περιλαμβάνεται στη λίστα των φίλων του.

Σύμφωνα με το Wired, η επί πληρωμή επικοινωνία με τους διάσημους μέσω Facebook γίνεται δοκιμαστικά και πιθανότατα θα υπάρχουν αλλαγές, ειδικά ως προς το ύψος του αντιτίμου που θα καλείται να πληρώσει όποιος επιθυμεί να επικοινωνήσει με κάποιον σελέμπριτι.

Οπως αναφέρει η ίδια πηγή πιθανότατα το αντίτιμο που θα καλείται να καταβάλει ο χρήστης του Facebook, θα εξαρτάται από το πλήθος των θαυμαστών που συγκεκριμένου σελέμπριτι.

Πηγή του Facebook μιλώντας στο Wired αναφέρει πως το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο προχωρά στην κίνηση αυτή προκειμένου να προστατευθούν οι διάσημοι από την ανεπιθύμητη αλληλογραφία. Ωστόσο, όπως σημειώνει, η επί πληρωμή επικοινωνία που προωθείται λαμβάνει υπόψη ότι ίσως τα δημόσια πρόσωπα αυτά θα ήθελαν να έρθουν σε επικοινωνία με άτομα που δεν βρίσκονται στο στενό κύκλο των φίλων τους.
iefimerida.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ