Στρατής Βουγέλης: ”ουδεμία επιλεκτική απόρριψη υπήρξε στο πρόσωπο του κ. προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου.”

Σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας Prevezabest  με τίτλο: «O Περιφερειάρχης κ Καχριμάνης  και ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κ Μπακόλας  μίλησαν στο  Prevezabest για το θέμα του Νοσοκομείου»

αναφέρεται  «ο κ. Μπακόλας σαν Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πρέβεζας ζήτησε από τον κ. Σ. Βουγέλη την ημέρα του Συλλαλητηρίου να πει δυο λόγιο εκπροσωπώντας πάντα τον Ιατρικό Σύλλογο αλλά ο κ. Βουγέλης για άγνωστους λόγους τους οποίους ο ίδιος γνωρίζει δεν επέτρεψε στον κ. Μπακόλα να μιλήσει. Έτσι μόλις  πληροφορηθήκαμε αυτή την επιλεκτική συμπεριφορά του κ. Βουγέλη , θελήσαμε να δώσουμε βήμα σε έναν άνθρωπο που αν μη τι  άλλο γνωρίζει λίαν καλώς τα θέματα του Νοσοκομείου».
Προς  αποκατάσταση λοιπόν της αλήθειας αναφέρω τα παρακάτω
Αν  ο συντάκτης επικοινωνούσε μαζί μου , πράγμα που δεν έκανε , θα του λύνονταν   οι απορίες σχετικά με την «επιλεκτική συμπεριφορά» και βεβαίως θα μάθαινε «τους λόγους» για τους οποίους δεν υπήρχε δυνατότητα να δοθεί  χρόνος ομιλίας  χρόνος στο κ .Μπακόλα  και δεν θα άφηνε να αιωρείται ότι μόνο εγώ τους  γνωρίζω(τους λόγους).
1ΟΝ Δώσαμε λόγο στους φορείς που από προηγούμενες μέρες είχαν δηλώσει τη συμμετοχή τους  και ταυτόχρονα από  πριν ότι θέλουν να μιλήσουν.
2ΟΝ  Η απόφαση  για τον αριθμό των  ομιλητών  ήταν του ΔΣ του συλλόγου  μας, τρεις μέρες πριν από το συλλαλητήριο  και μάλιστα ομόφωνη, λαμβάνοντας υπόψη και το γεγονός ότι το συλλαλητήριο ήταν μεσημεριανή ώρα και θα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο για τους παρισταμένους να παραμείνουν  επί μεγάλο χρονικό διάστημα στο χώρο. Γι αυτό από την πλευρά του ιατρικού κόσμου δώσαμε το λόγο στον πρόεδρο  των  Νοσοκομειακών Ιατρών Ηπείρου και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας των Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας κ. Νικολόπουλο.
3ον Εκτός από  τον  κ. πρόεδρο του Ιατρικού  Συλλόγου, κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης  εξέφρασαν την επιθυμία να ομιλήσουν και άλλοι   μαζικοί φορείς   της πόλης  μας και του νομού μας. Και μάλιστα σημαντικός αριθμός . Είχαμε δυο επιλογές. Ή να κάνουμε επιλεκτική αποδοχή  αδικώντας προφανώς κάποιους ή να εμμείνουμε στην απόφαση του συλλόγου, κρατώντας και τη συγκέντρωση σε λογικά χρονικά πλαίσια με δεδομένο και την ώρα που αυτή ελάμβανε χώρα .  Επιλέξαμε το δεύτερο. Επομένως ουδεμία επιλεκτική απόρριψη υπήρξε  στο πρόσωπο του  κ. προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου.

Στρατής Βουγέλλης
Πρόεδρος Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Πρέβεζας


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΑΠΕΝΤΑΧΘΗΚΕ το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του Κλειστού Γυμναστηρίου στο 1 ο ΓΕΛ του Δήμου Πρέβεζας

30/01/2024, 1:04 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites