Τρίτη, 29/09/2020

Περιφερειακοί αγώνες αλεξιπτώτου πλαγιάς »Asprangeloi Open 2013»

Το Αεραθλητικό Σωματείο Ιωαννίνων οργανώνει περιφερειακό αγώνα αποστάσεων αλεξιπτώτου πλαγιάς με τη διακριτή επωνυμία «Asprangeloi Open 2013».
Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους ισχύοντες αγωνιστικούς κανονισμούς της Επιτροπής Αλεξιπτωτισμού Πλαγιάς και της Διεθνούς Αεροναυτικής Ομοσπονδίας (F.A.I.).
H διοργάνωση είναι επιπέδου F.A.I., Open category 2, έχει διήμερη διάρκεια και θα υλοποιηθεί στην περιοχή του Ζαγορίου, Νομού Ιωαννίνων, με κέντρο αγώνων το χωρίο Ασπράγγελοι. Ημερομηνία έναρξης προσέλευσης των αθλητών ορίσθηκε η Παρασκευή, 5 Απριλίου 2013, και ημερομηνία λήξης του αγώνα η Κυριακή, 7 Απριλίου 2013.
Επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα είναι η: http://asprangeloi.epirus-airsports.gr
Επίσης μπορείτε να ενημερωθείτε μέσω του ιστοχώρου facebook, στη σελίδα του σωματείου: https://www.facebook.com/pages/ΑΣΙ/309817449049316?sk=wall
Η διοργάνωση προβάλλεται στο internet μέσω ιστοσελίδων σωματείων και φορέων σχετικών με υπαίθριες αθλητικές δραστηριότητες ενώ στήριξη και χορηγία παρέχουν ιδιώτες και φίλοι του σωματείου, τους οποίους ευχαριστούμε.
Μέσω της συγκεκριμένης αθλητικής συνάντησης, το σωματείο μας προσπαθεί να κινήσει το ενδιαφέρον, ιδίως της νεολαίας, για τα υπαίθρια και εναέρια αθλήματα, να διαδώσει το αθλητικό πνεύμα και να δημιουργήσει αεροπορική συνείδηση, να διαφημίσει μια περιοχή της Ηπείρου με ιδιαίτερη φυσική ομορφιά και, φυσικά, να συσφίξει τις σχέσεις μεταξύ των αεραθλητών όλης της επικράτειας.
Ελπίζοντας στην στήριξη της προσπάθειάς μας, σας καλούμε να βιώσετε από κοντά τους αγώνες αλεξιπτώτου πλαγιάς «Asprangeloi Open 2013».
Με τιμή,
Σταύρος Απ. Κωστούλας, Διευθυντής αγώνων «Asprangeloi Open 2013»
τηλ.: 6937471156, e-mail: info@parashop.gr
Γιώργος Μ. Μαρκούλας, Πρόεδρος Αεραθλητικού Σωματείου Ιωαννίνων
τηλ.: 6936985286, e-mail: gmarkoulas@hotmail.com

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ