Δευτέρα, 20/01/2020

Το θέμα του προυπολογισμού κυριάρχησε στην συνεδρίαση του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων του ΧΥΤΑ Καρβουναρίου

Το θέμα του προυπολογισμού κυριάρχησε στην συνεδρίαση του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων της 2ης Διαχειριστικής Ενότητας η οποία πραγματοποιήθηκε στην Παραμυθιά με ην συμμετοχή  από πλευράς του Δήμου Πρέβεζας, του αντιδημάρχου καθαριότητας Ευάγγελου Ροπόκη και του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου Κοσμά Κορωναίου.

Όπως τόνισε ο   κ.Κορωναίος , η σύνταξη του προυπολογισμού αποτελεί πλέον εργαλείο διαχείρισης των οικονομικών κάθε οργανισμού.
«Μείζον θέμα αποτελεί το τι μέλλει γενέσθαι με τους υπάρχοντες ΧΥΤΑ και ποιος είναι ο προγραμματισμός για το μέλλον΅»συνέχισε ο   εντεταλμένος  δημοτικός σύμβουλος  λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν βλέπει φως στο τούνελ αφού σε κεντρικό και περιφερειακό επίπεδο δεν υπάρχει ξεκάθαρο τοπίο για  την αντιμετώπισης της διαχείρισης των απορριμμάτων συνετά και ορθολογικά».
Καταλήγοντας δε ο  κΚορωναίος επεσήμανε ότι η προσπάθεια συνεχίζεται με στόχο  το συμφέρον των πολιτών και την παρέμβαση  του Δήμου με όποιον τόπο αυτή μπορεί να γίνει.
Για την σημασία του προυπολογισμού  και τις περικοπές  που έχουν γίνει μίλησε και ο αντιδήμαρχος  καθαριότητας Ευάγγελος Ροπόκης.
Όπως τόνισε ο κ.Ροπόκης  ανάμεσα σε άλλα συζητήθηκε η  μείωση της αντιμισθίας του προέδρου του Φορέα καθώς και  το θέμα της  τακτοποίησης των οφειλών των Δήμων που μεταφέρουν και εναποθέτουν  στον ΧΥΤΑ Καρβουναρίου τα απορρίματά τους.
Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο το κόστος είναι μεγάλο και  ζητούμενο παραμένει πάντα το να βρεθούν τρόποι έτσι ώστε   Δήμοι και δημότες να επιβαρυνθούν το λιγότερο δυνατό από την όλη διαδικασία.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ