Τρίτη, 11/08/2020

ΠΡΕΒΕΖΑ:Ανησυχία για τις ζημιές στην Δημοτική Ενότητα Ζαλόγγου

Νέα  επίσκεψη στις τοπικές κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Ζαλόγγου οι οποίες επλήγησαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών πραγματοποίησε το Σάββατο ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης συνοδευόμενος από τους  αντιδημάρχους Παντελή Μπαρτζώκα και Ευάγγελο Ροπόκη.

Τα προβλήματα επικεντρώνονται στα Δημοτικά Διαμερίσματα του Χειμαδιού, του Βράχου και της Λυγιάς  και χαρακτηρίζονται   από αρκετά μεγάλο  βαθμό επικινδυνότητας
Μεταξύ άλλων έχει αποκλειστεί ο δρόμος Βράχος-Χειμαδιού λόγω μεγάλης κατάπτωσης που προκάλεσαν οι βροχοπτώσεις και σύμφωνα με τις  αυτοψίες που πραγματοποιήθηκαν από τους μηχανικούς  χρειάζονται εκτεταμένες παρεμβάσεις για την αποκατάστασή τους.
Σοβαρή επίσης χαρακτηρίζεται  η κατάσταση  στον οικισμό της Λυγιάς  όπου λόγω των κατολισθήσεων κινδυνεύουν πλέον και κατοικίες.
«Τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί είναι  πολλά» τονίζει ο Δήμαρχος Πρέβεζας υπογραμμίζοντας ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξεύρεση των κονδυλίων  προκειμένου να αντιμετωπιστούν σε πρώτη φάση οι άμεσες ανάγκες και στην συνέχεια να δρομολογηθεί  η οριστική  αποκατάσταση των ζημιών.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ