Παρασκευή, 18/10/2019

Σειρά συνελεύσεων για την παράταξη »Αύριο για την Ήπειρο»

Μια σειρά συνελεύσεων στις 4 περιφερειακές ενότητες της Ηπείρου έχει προγραμματίσει η παράταξη «ΑΥ.ΡΙ.Ο. για την Ήπειρο».
Αντικείμενο των συνελεύσεων, στις οποίες θα πάρει μέρος ο εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Παπαδημητρίου, θα είναι ο απολογισμός της δίχρονης παρουσίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Ηπείρου, η συζήτηση για τα πολιτικά μέτωπα της περιόδου και την αποκεντρωμένη λειτουργία της παράταξης και τέλος η εκλογή των νέων Περιφερειακών Γραμματειών της. Οι δύο πρώτες συνελεύσεις θα γίνουν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στην Άρτα (Γραφεία ΣΥΡΙΖΑ ώρα 6 το απόγευμα) και την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στην Πρέβεζα (Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας ώρα 10.30 το πρωί).    
Η παράταξη «ΑΥ.ΡΙ.Ο. για την Ήπειρο» εκφράζει την πλήρη αντίθεσή της στα σενάρια για πιθανή μετάθεση των αυτοδιοικητικών εκλογών κατά 1 ½ χρόνο με απόφαση της Βουλής και υπενθυμίζει ότι είναι πάγια αρχή από τη μεταπολίτευση η διεξαγωγή των εκλογών σε σταθερή ημερομηνία. Ο φόβος της κυβερνητικής πλειοψηφίας μπροστά στην εκλογική αποδοκιμασία από τον ελληνικό λαό την οδηγεί και στο πεδίο της Αυτοδιοίκησης στην κυοφορία θεσμικών πραξικοπημάτων. Λογαριάζουν όμως χωρίς τον ξενοδόχο !

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ