Με τον αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης συναντήθηκε ο Δήμαρχος Πρέβεζας

Για τα μεγάλα προβλήματα που άφησε πίσω της η κακοκαιρία ενημέρωσε τον  αναπληρωτή Υπουργό ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας κ. Σταύρο Καλογιάννη  ο δήμαρχος Πρέβεζας κ. Μπαΐλης σε συνάντηση που είχε μαζί του στην Αθήνα.
Ο κ. Μπαΐλης έχει ήδη έχει ξεκινήσει «αγώνα» για να βρει πόρους για την  αποκατάσταση των ζημιών και αναφερόμενος στη συνάντηση με τον κ. Καλογιάννη είπε πως συμφωνήθηκε να κατατεθεί σχετικό έγγραφο αίτημα για τα χρήματα που απαιτούνται. Ο κ. Μπαΐλης ενημέρωσε τον αναπληρωτή υπουργό ότι ο δήμος της Πρέβεζας  υπέστη σοβαρότατο πλήγμα από την έντονη και συνεχή βροχόπτωση, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ανυπέρβλητα προβλήματα. Σύμφωνα με τον κ. Μπαΐλη ο αναπληρωτής υπουργός έδειξε κατανόηση και  ο δήμαρχος εξέφρασε την ελπίδα το αίτημα να έχει και  θετική ανταπόκριση. «Αυτή τη στιγμή χρειαζόμαστε 500.000 ευρώ για προσωρινή αποκατάσταση των ζημιών και στη συνέχεια θα χρειαστούμε γεωλογικές μελέτες  για να προχωρήσουμε σε οριστική αποκατάσταση. Πρέπει να διευθετηθούν τα νερά σε πρώτη φάση, να σταματήσει το φαινόμενο της κατολίσθησης που βρίσκεται σε εξέλιξη και στη συνέχεια να ακολουθήσει γεωλογική μελέτη». είπε ο Δήμαρχος Πρέβεζας. Να σημειώσουμε τέλος ότι ο κ. Μπαΐλης στην Αθήνα συναντήθηκε με τον  αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Σαλμά αλλά και τον Γ.Γ. του Υπουργείου Εσωτερικών.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Θεία λειτουργία για την Απελευθέρωση της Πρέβεζας θα τελεσθεί στον Άγιο Χαράλαμπο

19/10/2021, 1:51 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Χειροτονήθηκε πρεσβύτερος ο διάκονος Λάμπρος Παπαπάσχος

19/10/2021, 1:48 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ 1912- 2021 : Πρόγραμμα Εορταστικών Εκδηλώσεων για την Απελευθέρωση της Πρέβεζας

19/10/2021, 12:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ : Διανομή προϊόντων για τους δικαιούχους του Προγράμματος Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ)

19/10/2021, 12:13 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Αναφορά στη βουλή από βουλευτές του ΚΚΕ για την καθυστέρηση που υπάρχει στο να προμηθευτούν οι μαθητές των δημοτικών σχολείων της περιοχής τα βιβλία για το μάθημα της β΄ Ξένης Γλώσσας

19/10/2021, 12:04 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites