Τρίτη, 02/06/2020

Μια πράξη αγάπης για τα Χριστούγεννα!

Οι μέρες των Χριστουγέννων πλησιάζουν.
Η αγάπη αυτές τις Άγιες μέρες πλημμυρίζει τις καρδιές όλων και η σκέψη μας, μα και η καρδιά μας πρέπει να είναι κοντά στο συνάνθρωπό μας περισσότερο από οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου.
Σε συνεργασία με το Χορευτικό Σύλλογο Πρέβεζας «PA’ BAILAR EL TANGO ARGENTINO PREVEZA-IGOUMENITSA» ,το «NORTH WEST BOWLING»και τους χοροδιδασκάλους λατινοαμερικάνικων χορών ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΣΟΥΙΔΑ ΦΑΙΗ στηρίζουμε όλοι τη δράση του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Χρ. Κοντού 21 Πρέβεζα, 26820-89805).
Στη χορευτικη βραδυα που θα γινει 22 Δεκεμβρίου θα παρευρίσκεται εκπρόσωπος του Ιατρείου κοινωνικής Αλληλεγγύης στο NORTH WEST BOWLING μετά τις 10:00 μ.μ για να στηρίξουμε την προσπάθεια του ιατρείου προσφέροντας το ελάχιστο ποσό που μπορούμε για την συγκέντρωση χρημάτων με άμεση προτεραιότητα την αγορά εμβολίων. Επίσης προσφέροντας ένα γάλα και φάρμακα τα οποία δεν χρειαζόμαστε μπορούμε με τον δικό μας τρόπο να ανακουφίσουμε την ζωή των συνανθρώπων μας που μας έχουν ανάγκη.
Μην ξεχνάμε ότι στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, η αγάπη, είναι το πολυτιμότερο αγαθό και είναι αυτή που μας βοηθά να παραμείνουμε ενωμένοι και πάνω από όλα άνθρωποι.
Όλοι μπορούμε να προσφέρουμε, όλοι μπορούμε να δώσουμε χαρά στους άλλους. Δεν έχει σημασία το τι και το πόσο θα προσφέρουμε. Σημασία έχει ο τρόπος που θα το προσφέρουμε. Το μικρό ή το μεγάλο, η ποσότητα και το μέγεθος δεν αποτελούν κριτήριο της προσφοράς. Κριτήριο είναι η αγάπη που περιβάλλει την πράξη μας.
Καλά Χριστούγεννα σε όλους !!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ