Ευχαριστήριο μήνυμα του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Πρέβεζας

Την εβδομάδα που πέρασε, ο σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Πρέβεζας είχε διοργανώσει την εβδομάδα εθελοντικής αιμοδοσίας κατά την οποία καλούσε όλα τα μέλη του αλλά και το ευρύτερο κοινό της πόλης μας να επισκεφθεί το τμήμα αιμοδοσίας του νοσοκομείου Πρέβεζας και να προσφέρει εθελοντικά αίμα.

Από την δεύτερη μέρα, και υπό το πρίσμα ενός συγκεκριμένου περιστατικού ενός κοριτσιού το οποίο είχε άμεση ανάγκη για αρκετές μονάδες αίματος, οι πολίτες όχι μόνο της πόλης της Πρέβεζας αλλά και ολόκληρου του νομού (καθώς και σε αρκετές περιπτώσεις, από διάφορες πόλεις της Ελλάδας) έσπευσαν να προσφέρουν ανιδιοτελώς το αίμα τους καλύπτοντας την άμεση ανάγκη που υπήρχε.
Θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους που έδειξαν τόση ανθρωπιά και αδελφοσύνη είτε προσφέροντας το ίδιο τους το αίμα είτε ενημερώνοντας κοντινούς τους ανθρώπους που μπορούσαν να το πράξουν αντί για αυτούς.

Μεγάλος αρωγός σε αυτήν την προσπάθεια, υπήρξαν ανεξαιρέτως όλα τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης που τόσο πρόθυμα έδωσαν το βήμα να ακουστεί αυτή η έκκληση σε όλο τον κόσμο, ενώ ιδιαίτερη μνεία αξίζει στην λέσχη Ελλήνων καταδρομέων (π. Πρέβεζας)  στους συλλόγους εθ. αιμοδοτών Ανθούσας (Βασίλειος Χατζής), “ΕΛΠΙΣ” Φαναρίου, Σινώπης, και το παράρτημα υπουργείου πολιτισμού Πρέβεζας που επίσης προσέφεραν αρκετές μονάδες αίματος.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλους καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος και να  καλέσουμε όσους δεν πρόλαβαν ή δεν μπόρεσαν να προσφέρουν αίμα την προηγούμενη εβδομάδα, να το πράξουν στις μέρες που ακολουθούν καθώς η ανάγκη για αίμα συνεχίζει πάντα να είναι μεγάλη.

Καλές Γιορτές!


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Ένα τρικάκι του ΠΑΣΟΚ με επίκαιρο θέμα από το 1974 που γέμισε τότε τους δρόμους της πόλης

05/12/2022, 12:32 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Τους νέους σπουδαστές υποδέχθηκε η Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου

05/12/2022, 11:53 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Μηδενικά τα τροφεία για τους Παιδικούς Σταθμούς και τα ΚΔΑΠ του Δήμου για το έτος 2023

05/12/2022, 11:49 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η κατάταξη του ΑΓΣ Πρέβεζας “ΕΥ ΖΗΝ” και του Α.Ο Πρέβεζας στην αξιολόγηση σωματείων της ομοσπονδίας για το 2022

05/12/2022, 11:36 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας : Με τον Dogman συνεχίζεται το αφιέρωμα στον Ιταλικό κινηματογράφο

05/12/2022, 11:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Παιδιά του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και Ειδικού Νηπιαγωγείου Πρέβεζας στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην Πλατεία Ανδρούτσου

05/12/2022, 11:20 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites