Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 18/12

Γενικό προφίλ
Η Σελήνη στους Ιχθύες σηκώνει την αυλαία της θεατρικής παράστασης που θα παιχτεί σήμερα στο σανίδι της ζωής και περιλαμβάνει αυτοθυσία, συμπόνια, ρομαντισμό, παραμύθια, ψέματα, και ποιητικές αναφορές.

Συγχρόνως, με τον Άρη σε όψη με τον Δία κάποιοι δεν θα μπορείτε να ελέγξετε τις ενέργειες σας ενώ η αντίθεση της Αφροδίτης με τη Μαύρη Σελήνη δείχνει ότι πολλοί θα παρακάμψετε η λογική για χάρη του πάθους.

ΚΡΙΟΣ 
«Δεν είμαι εδώ»
Σήμερα, το μυαλό σας ταξιδεύει και νοερά βρίσκεστε κάπου άλλου. Ίσως αισθανθείτε μπερδεμένοι και δεν ξέρετε με βεβαιότητα τι να κάνετε όσον αφορά σε κάποιο θέμα. Συγχρόνως, ίσως ασχοληθείτε με δραστηριότητες είτε μοναχικές είτε καλλιτεχνικές που θα έχουν κάποια θετική επίδραση στη ψυχολογία σας. Στον επαγγελματικό τομέα, οι υποχρεώσεις είναι πολλές αλλά αυτό δεν σας πτοεί. Οι γεννημένοι του 1957 θα αντιληφθείτε ότι είναι αδύνατο να αποφύγετε τα λάθη σήμερα.
ΤΑΥΡΟΣ 
«Έτσι είναι;»
Οι φιλικές σχέσεις, σήμερα, σας ζαλίζουν και δεν σας αφήνουν τα περιθώρια να σκεφτείτε ξεκάθαρα. Ίσως κάνετε κάποιες εκτιμήσεις που θα βασίζονται στον υποκειμενισμό αντί της αντικειμενικότητας όπως θα επιμένετε ότι συμβαίνει. Επιπλέον, πολύ πιθανόν να ασχοληθείτε με μεγαλύτερη ηρεμία όσον αφορά κάποιους υψηλούς σας στόχους ή ευγενή ιδανικά. Οι γεννημένοι του 1968 θα δώσετε προτεραιότητα σε νοητικές δραστηριότητες.
ΔΙΔΥΜΟΙ 
«Δεν νομίζω»
Σήμερα, στον χώρο της εργασίας υπάρχει μια ευγενής άμιλλα που πιθανόν να ερμηνεύσετε ως ένα «φτιαχτό» συμβάν, προκειμένου κάποιοι με υπόγειο τρόπο να πετύχουν τους σκοπούς τους. Η ησυχία θα εναλλάσσεται με τη λούφα και για αυτό προσέχετε να μην εκτεθείτε στα μάτια κάποιων «ισχυρών». Επιπλέον, σε θέματα σχέσεων παρουσιάζονται ευκαιρίες που σας ενθουσιάζουν. Οι γεννημένοι του 1970 θα έχετε αυξημένες οικονομικές υποχρεώσεις.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
«Είναι ή δεν είναι;»
Σήμερα, η επικοινωνία με τους άλλους μπορεί να είναι ασαφής, ακατανόητη ή να σας δημιουργεί εντυπώσεις οι οποίες δεν είστε σίγουροι, αν βασίζονται σε αληθινά ή μη γεγονότα. Ως εκ τούτου, αρκεστείτε στις υποθέσεις και μην θεωρήσετε τίποτα ως απόδειξη. Συγχρόνως, ζητήματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα και την υγεία σας χρειάζονται φροντίδα. Οι γεννημένοι του 1981 θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε χαρούμενες διακοπές.
ΛΕΩΝ 
«Θολούρα»
Σε κάποιες πληρωμές ή οικονομικές συναλλαγές ίσως είσαστε αφηρημένοι ή ωραιοποιήσετε κάποιες καταστάσεις. Τα θαύματα πάντα είναι πιθανά αλλά έχετε προετοιμάσει και ένα σχέδιο Β για παν ενδεχόμενο. Πολύ πιθανόν κάποιο ερωτικό ειδύλλιο να σας ωθήσει να «ξεφύγετε» και σε κάποιες περιπτώσεις να χάσετε κάθε ίχνος ρεαλισμού. Οι γεννημένοι του 1987 θα κάνετε μετακινήσεις για τις γιορτές ή ένα ευχάριστο γεγονός.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Ποιόν να πιστέψω;»
Με τη Σελήνη στο απέναντι ζώδιο η πρόκληση της ημέρας είναι να ακούσετε τα συναισθήματά σας, χωρίς να αψηφήσετε τη λογική σας. Σε κάποιες σχέσεις θα αντιληφθείτε ότι κάτι περίεργο συμβαίνει αλλά δεν θα μπορείτε να το αποδείξετε ή να το ερμηνεύσετε. Θα δώσετε μεγαλύτερη έμφαση στην οικογένεια και πολύ πιθανόν να επεκτείνετε κάποιες δραστηριότητες σας. Οι γεννημένοι του 1989 θα μπορέσετε να ασχοληθείτε πιο εντατικά με αγαπημένα πρόσωπα.
ΖΥΓΟΣ
«Πιάσ’ το αυγό και κούρευτο»
Προσπαθείτε να μην επαναλάβετε τα ίδια λάθη στον επαγγελματικό τομέα, όμως το ζήτημα είναι ότι αμφισβητείτε, αν η αρχική σας κρίση για αυτά είναι ορθή και έτσι ξεκινά ένας φαύλος κύκλος. Συγχρόνως, ίσως φιλοξενήσετε κάποια πρόσωπα, γεγονός που θα σας αναγκάσει να χάσετε τη βολή σας. Πιθανές μετακινήσεις με νεότερα ή καλλιεργημένα πρόσωπα. Οι γεννημένοι του 1981 θα αισθανθείτε έτοιμοι για έναν μεγάλο έρωτα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Πάμε κάπου ειδυλλιακά»
Σήμερα, θέλατε ρομαντισμό, έρωτα και δείπνο υπό το φως των κεριών. Δραστηριότητες που σχετίζονται με τέχνη, όμορφες δραστηριότητες και δώρα ευνοούνται ενώ με το άρμα της φαντασίας ίσως ταξιδέψετε κάπου ονειρικά και ιδανικά. Οι σχέσεις με αδέρφια και κοντινούς συγγενείς συνεχίζουν να σας αναστατώνουν, παρόλο που προς τα έξω δείχνετε πως δεν πονάτε και πολύ. Οι γεννημένοι του 1974 θα ενθουσιαστείτε με ένα επαγγελματικό ξεκίνημα.
ΤΟΞΟΤΗΣ 
«Την πάτησα»
Πολύ πιθανόν να παρασυρθείτε και να ξεχάσετε πως κάποιοι συνετέλεσαν σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, γεγονός που θα οδηγήσει να μονολογήσετε «φτου, πάλι από την αρχή». Στον οικονομικό τομέα, χρειάζεται να περικόψετε κάποιες ανάγκες ή να περιορίσετε τη χρήση κάποιων υπηρεσιών. Οι πλανήτες στο δικό σας ζώδιο υπόσχονται όμορφες και ευχάριστες γιορτές. Οι γεννημένοι του 1956 θα δεχτείτε ένα «δώρο» που θα σας ανακουφίσει.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
«Μάλλον»
Τόσο σε μετακινήσεις όσο και στις επαφές σας με τους άλλους θα έχετε την αίσθηση ότι κάτι δεν πάει αλλά θα δυσκολεύεστε να το προσδιορίσετε και πιθανόν να το προσπεράσετε. Εν συνέχεια όμως, θα καταλάβετε ότι πράγματι κάτι έτρεχε και θα δοκιμάσετε να λύσετε το ζήτημα. Παράλληλα, κάποιες επαγγελματικές συναντήσεις απαιτούν εχεμύθεια, καθώς υπάρχει ανησυχία μήπως αντιγράψουν ιδέες. Οι γεννημένοι του 1951 θα κάνετε ένα νέο σημαντικό βήμα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
«Μην τρελαίνεσαι»
Σήμερα, ίσως εφησυχάσετε τον εαυτό σας ή άλλους όσον αφορά σε κάποια οικονομικά ζητήματα ή παρασυρθείτε και κάνετε κάποια ψώνια που δεν είναι απαραίτητα χρήσιμα. Επιπλέον, στον χώρο της εργασίας αισθάνεστε ότι πρέπει σε μόνιμη βάση να κρατάτε ισορροπίες, προκειμένου να μην υπάρχουν δυσάρεστες εξελίξεις. Αισθηματικά, ίσως ο έρωτας έρθει εκεί που δεν τον περιμένετε. Οι γεννημένοι του 1978 θα εναντιωθείτε σε πρόσωπα κύρους.
ΙΧΘYΕΣ 
«Καμουφλάζ»
Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας είστε ο αόρατος άνθρωπος που κινεί τα νήματα, χωρίς οι άλλοι να καταλαβαίνουν τίποτα. Παράλληλα, πολλοί από εσάς θα προσέξετε το μακιγιάζ σας ενώ ίσως επιλέξετε ένα πιο ποιητικό ή αφαιρετικό στυλ. Τύχη θα έχετε από άτομα που είναι από το εξωτερικό, αθλούνται ή έχουν κάποια σχέση με την εκπαίδευση. Πιθανόν να λογοφέρετε με έναν μεγαλύτερο σε ηλικία αδερφό. Οι γεννημένοι του 1973 θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα.[astrology]

TAGS:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

Uncategorized

Συναυλία από τμήματα Μουσικής του Δήμου Πάργας

28/06/2023, 5:59 μμ

Uncategorized

Υποψήφιος Δήμαρχος Ηγουμενίτσας ο Αντώνης Μπέζας

11/06/2023, 11:11 μμ

Uncategorized

Online Dating Safety and How to Recognize Red Flags

14/02/2023, 11:02 μμ

Uncategorized

«Ο Κατά Φαντασίαν Ασθενής» του Μολιέρου στην Πρέβεζα

21/06/2022, 12:02 μμ

Uncategorized

Η Πάργα απο ψηλά (Αφήγηση)

11/06/2022, 2:56 μμ

Uncategorized

“Πρωταθλητές” στην ανακύκλωση και φέτος οι μαθητές του Δήμου Ζηρού

03/06/2022, 10:37 πμ

Uncategorized

ΑντιΝΑΤΟϊκή διαδήλωση σε Πρέβεζα και Άκτιο – Έκαψαν σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ – Έγραψαν συνθήματα έξω από τη ΝΑΤΟική βάση στο Άκτιο

18/04/2022, 9:33 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites