Σάββατο, 07/12/2019

ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ

Όταν όλα πηγαίνουν κατ’ ευχή, τα χαμόγελα περισσεύουν και οι ευχαριστίες δεν έχουν τελειωμό. Έτσι συνέβη και με εμάς.
Η ανοιχτή πρόσκληση του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Παντοκράτορα για το Χριστουγεννιάτικο παζάρι της Κυριακής που μας πέρασε, βρήκε πολυάριθμους αποδέκτες που στήριξαν έμπρακτα την προσπάθειά μας και εμείς με τη σειρά μας δεν μπορούμε παρά να τους ευχαριστήσουμε δημόσια.
Ευχαριστούμε, λοιπόν, όλους τους επισκέπτες του παζαριού μας και τους ευχόμαστε ολόψυχα καλές γιορτές και μια καινούργια χρονιά γεμάτη, δημιουργική και ελπιδοφόρα.
Και επειδή οι συλλογικές προσπάθειες δεν έχουν μόνο ένα πρόσωπο ή μόνο δύο χέρια να δουλεύουν, δεν θα μπορούσαμε να μην ευχαριστήσουμε εκείνους που μας στήριξαν και μας βοήθησαν να στήσουμε για άλλη μια φορά ένα διαφορετικό παζάρι.
Ευχαριστούμε όλες τις μαμάδες που με μεράκι δημιούργησαν στις κουζίνες τους γλυκά και φαγητά για τον μπουφέ μας. Ευχαριστούμε τον κύριο Γρηγόρη Κάρτσακλα και το café Prevere για την καταλυτική υποστήριξή του στο μπουφέ. Ευχαριστούμε την εταιρία Αφοί Κωστούλα Ο.Ε. και ιδιαίτερα τον κύριο Σωτήρη Κατζιώτη για την προσφορά τους σε καφέδες και ροφήματα. Ευχαριστούμε τον κύριο Θεοδόση Σπαή για την πολύτιμη βοήθειά του. Ευχαριστούμε τον κύριο Παναγιώτη Τσόκα για όλα όσα τύπωσε και επιμελήθηκε για εμάς. Ευχαριστούμε το κατάστημα «Ονειροπαγίδα» και την άκρως δημιουργική ιδιοκτήτριά του κυρία Ευγενία Μάρκου και τέλος, ευχαριστούμε όλα τα μέσα που δημοσιοποίησαν και προέβαλαν την εκδήλωσή μας με τον καλύτερο τρόπο.
Χωρίς εσάς δεν θα είχαμε αυτό το αποτέλεσμα. Μαζί με εσάς γευτήκαμε τη χαρά της συλλογικής εργασίας.
Καλές γιορτές σε όλους!
Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων
Δημοτικού Σχολείου Παντοκράτορα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ