Συμμετοχή των γονέων και των κηδεμόνων στην κινητοποίηση του Μουσικού Σχολείου ΠρέβεζαςΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας
 Θεωρούμε αυτονόητη υποχρέωσή μας να σταθούμε δίπλα στον δίκαιο αγώνα που δίνουν τα παιδιά μας για ένα καλύτερο σχολείο αντιπαλεύοντας την πολιτική της υποχρηματοδότησης  και αρνούμενοι να συμβιβαστούν με την υποβάθμιση και τη μιζέρια.
  Οι μαθητές αποφάσισαν την πραγματοποίηση μουσικής διαμαρτυρίας στους αρμόδιους φορείς  τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου στις  11 πμ  ξεκινώντας από τον χώρο του σχολείου, στα πλαίσια και της ευρύτερης πανελλαδικής κινητοποίησης των Μουσικών Σχολείων.  Διεκδικούν ανάμεσα στα άλλα καθηγητές για την πραγματοποίηση όλων των μουσικών μαθημάτων , δωρεάν μουσικά βιβλία , μουσικά όργανα, το βάψιμο των αιθουσών καθώς και την  ανέγερση νέου σύγχρονου Μουσικού Σχολείου.  
 Ο Σύλλογός μας στην τελευταία Γενική Συνέλευση συζήτησε το συγκεκριμένο ζήτημα και ομόφωνα αποφάσισε όχι μόνο την ηθική συμπαράσταση αλλά και τη  συμμετοχή των γονέων και των κηδεμόνων στην κινητοποίηση αυτή.

 Ας προσπαθήσουμε λοιπόν να έχουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή δίπλα στα παιδιά μας.  
Share on Google Plus

Γράφει η mypreveza gr

Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΕΔ (Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων). Αρχισυντάκτρια του mypreveza.gr