Μεγάλη Ευρωπαική διάκριση για τον Πρεβεζάνο Σεφ Κωνσταντίνο Κυριάκη


Μεγάλη στιγμή για την οικογένεια Κυριάκη και την Ταβέρνα "Ψάθας".



Ο Κώστας Κυριάκης γιος του γνωστού σε όλους μας Γιάννη Κυριάκη, ιδιοκτήτη της Ταβέρνας "Ψαθας" έλαβε το βραβείο του από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Γευσιγνωσίας και Οινογνωσίας.
Το Ευρωπαικό Συνέδριο της Επιτροπής που πραγματοποιείται αυτό το τριήμερο στην πόλη Oeiras της Πορτογαλίας εξέλεξε τον Κώστα Κυριάκη ως Ευρωπαίο Σεφ για το 2016 δίνοντας μεγάλη χαρά στους οικείους του και διαφημίζοντας την Πρέβεζα για ακόμα μία φορά στον τομέα της γευσιγνωσίας μιας και η προηγούμενη φορά που η Πρέβεζα πήρε αντίστοιχο βραβείο από την Επιτροπή ήταν το 2013 όταν ένας άλλος σπουδαίος Πρεβεζάνος Σεφ ο Θανάσης Βρεττός έπαιρνε το βραβείο για το καλύτερο Παραδοσιακό Ουζερί εκείνης της χρονιάς.
Το mypreveza.gr εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια τον Κωνσταντίνο Κυριάκη για αυτή την ομολογουμένως μεγάλη διάκριση!
Share on Google Plus

Γράφει η Ανδριάνα Σολδάτου

Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΕΔ (Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων). Αρχισυντάκτρια του mypreveza.gr