Δευτέρα, 23/04/2018

Μαζική σύσκεψη του Σωματείου Συνταξιούχων του ΙΚΑ στο Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας

 Μαζική ήταν η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, στο Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας, μετά από σχετικό κάλεσμα της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Συνταξιούχων, στα πλαίσια της ενημέρωσης που κάνει σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο των συνταξιούχων μετά και τα τελευταία αντιλαϊκά μέτρα που ψήφισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ προς όφελος του μεγάλου κεφαλαίου.

 Στη σύσκεψη συμμετείχαν συνάδελφοι από σωματεία συνταξιούχων (ΙΚΑ – δημοσίου – ΟΑΕΕ) των περιοχών της Πρέβεζας, της Άρτας και της Αμφιλοχίας.

Παρευρέθηκαν ο συνάδελφος Μάκας Λέανδρος, μέλος της διοίκησης της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ Ελλάδος και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Τάτσης Παντελής για να ενημερώσουν τους συνταξιούχους της περιοχής.Στις εισηγήσεις τους, αναφέρθηκαν και οι δύο στις τελευταίες εξελίξεις με τα συνεχή αντιλαϊκά νομοσχέδια που ψηφίστηκαν και εξαθλιώνουν ακόμη πιο πολύ τους συνταξιούχους και όλα τα φτωχά λαϊκά στρώματα.
Παρέμβαση στη σύσκεψη έκανε ο Μπάμπης Σοπικιώτης, πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Νομού Πρέβεζας (σωματείο που συσπειρώνεται στο ΠΑΜΕ), ο οποίος αναφέρθηκε στη δράση του σωματείου το προηγούμενο διάστημα, στο πλευρό του συνεπούς ταξικού κινήματος στην περιοχή και στον προγραμματισμό που υπάρχει για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.
Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Νομού Πρέβεζας καλεί τους συνταξιούχους της περιοχής να βρίσκονται σε αγωνιστική ετοιμότητα καθώς κλιμακώνεται η αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης – ΕΕ – κεφαλαίου. Να συμμετάσχουν μαζικά σε όλες τις πρωτοβουλίες που θα πάρει το επόμενο διάστημα το σωματείο, σε κοινή δράση με τους εργαζόμενους και τα υπόλοιπα λαϊκά στρώματα της περιοχής, για να αποτρέψουμε όλους αυτούς τους αντιλαϊκούς σχεδιασμούς.

Οι παρευρισκόμενοι στη σύσκεψη, έδωσαν αγωνιστικό ραντεβού για την Τετάρτη 8 Ιούνη, απευθύνοντας κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στις κινητοποιήσεις που έχει προκηρύξει η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Συνταξιούχων.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ