Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017
Ιούν 28, 2017 - Τετ
Preveza GR
Άνεμος 1 m/s, ΒΒΔ
Πίεση 759.06 mmHg
22°C
Υγρασία 94%
Σύννεφα -
Konstas
Ψητοπωλείο ψήνεσαι
Nissan
Alila

ΠΡΕΒΕΖΑΝΕ Σήκω από τον καναπέ σου … Έχει αγώνα αύριο!!!

Αν δεν σε νοιάζει η δική σου υγεία, δείξε τουλάχιστον ότι σε νοιάζει η ασφάλεια και η υγεία των παιδιών σου, των εγγονιών σου και όλων των σημαντικών ανθρώπων για σένα!
12:30 αύριο Παρασκευή 30 Οκτωβρίου, σήκω από το καναπέ σου, άσε για λίγο τον καφέ σου να σε περιμένει στην καφετέρια, κλείσε για λίγο το μαγαζί σου και έλα στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ!
Εκεί αύριο οι Πρεβεζάνοι δίνουμε αγώνα, «παίζουμε μπάλα» για να νικήσουμε την πολιτική της τρόικας και των μνημονίων που επιδιώκουν να βάλουν λουκέτο στο Νοσοκομείο της πόλης μας!!!
Όσο πιο πολλοί κατεβούμε αύριο σε αυτόν τον αγώνα, τόσο μεγαλύτερη νίκη θα πετύχουμε!
Πρεβεζάνε αύριο παίζεις … «μπάλα» για την υγεία σου!!!Μην ρήξεις την «μπάλα» στην κερκίδα, δεν μπορεί να βάλει γκολ για σένα!
Αύριο οι πολίτες της Πρέβεζας έχουμε ιστορική ευθύνη!
Μην μείνεις αμέτοχος …Δεν ταιριάζει στην ιστορία σου!

Το αίτημα για δημόσια και δωρεάν υγεία, είναι ένα αίτημα δίκαιο, είναι ένα αίτημα που δεν χωράει σε «προαπαιτούμενα», είναι ένα αίτημα που δεν μπαίνει σε καμία «διαπραγμάτευση» και θα το υπερασπίσουμε μέχρι τέλους.

Εμείς θα είμαστε, μέχρι το τέλος αταλάντευτοι στον αγώνα για την υπεράσπιση ενός Συστήματος Υγείας αποκλειστικά δημόσιου και δωρεάν, με ελεύθερη πρόσβαση όλων των κατοίκων σε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, γιατί η Υγεία είναι κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα.

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 12:30μμ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Cuba beach bar

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Ταβέρνα Σκάλωμα
Mango
Lithos
Chill box
Καλλίνικος

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ