Δευτέρα, 18/06/2018

Κοσμάς Κορωναίος στο mypreveza.gr: » Ήταν λάθος μου, έχετε δίκιο»

 Μία τυχαία και ωραία συνάντηση είχαμε την Παρασκευή (χθες) βράδυ με τον εντεταλμένο σύμβουλο πολιτισμού κ. Κοσμά Κορωναίο, όπου και συζητήσαμε το θέμα που ανέδειξε το mypreveza.gr σχετικά με την διέλευση οχημάτων από το πλακόστρωτο της Παραλίας και των στενών που οδηγούν στο ιστορικό κέντρο, βγάζοντας μάλιστα και φωτογραφία με το όχημα του ιδίου που μας απέστειλε αναγνώστης.
Ο κ. Κορωναίος αφού εκθείασε την δουλειά μας παραδέχθηκε πως έχουμε δίκιο λέγοντας μάλιστα :»Ήταν λάθος μου, έχετε δίκιο, από την άλλη σκεφτείτε ότι πηγαινοέρχομαι 10 φορές την μέρα στο δημαρχείο κάποια στιγμή δεν μπορώ και διέρχομαι».
Ο κ. Κορωναίος μας ξεκαθάρισε ότι έχει άδεια διέλευσης, κάτι για το οποίο ήμασταν σίγουροι και γι αυτό ούτε καν θίξαμε το συγκεκριμένο θέμα, ωστόσο συμφώνησε πως το Δημοτικό Λιμενικό ταμείο θα πρέπει να μελετήσει το θέμα  με την διέλευση και στάθμευση οχημάτων κατά τους 3 καλοκαιρινούς τουριστικούς μήνες όπως έχουμε τονίσει αρκετές φορές με δημοσιεύματα μας.
Αν μη τι άλλο τον τιμά ως άνθρωπο και δείχνει πόσο ανώτερος είναι, το να παραδέχεται τα λάθη του και να δέχεται την καλοπροαίρετη κριτική …

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ