Μιχαλίτσι, Νικόπολη και Φλάμπουρα αγκάλιασαν την “Ανάπτυξη Τώρα” και τον Γιώργο Νίτσα

Συνάντηση με δημότες στα Φλάμπουρα πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας  Γιώργος Νίτσας επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης “ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ”, το απόγευμα της Τετάρτης 04/10 όπου για ακόμη φορά έγινε αποδέκτης ισχυρών μηνυμάτων αγάπης και στήριξης από τους πολίτες.

Ο υπ. Δήμαρχος  παρουσίασε την πρόταση της  “ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΡΑ”  για την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πολίτες και ειδικότερα η καθαριότητα, η αγροτική οδοποιία, το νερό , ο φωτισμός , οι κατεχόμενες εκτάσεις κλπ. 

Επόμενος σταθμός ήταν η δημοτική κοινότητα του  Μιχαλιτσίου το βράδυ της ίδιας μέρας , όπου ο κ. Νίτσας διαμέσου ανοιχτής συζήτησης με τους πολίτες δέχθηκε την θερμή υποστήριξη των κατοίκων.

Κατά την διάρκεια του εποικοδομητικού διαλόγου ο υπ. δήμαρχος  αφουγκράστηκε τους εύλογους προβληματισμούς των πολιτών που αφορούν βασικά ζητήματα της καθημερινότητάς τους όπως η καθαριότητα, η αγροτική οδοποιία, το νερό,  ο φωτισμός, o βιολογικός καθαρισμός κλπ. 

Τελευταίος σταθμός της περιοδείας υπήρξε η δημοτική κοινότητα της Νικόπολης , όπου ο κ. Νίτσας έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους . Στο ιστορικό χωριό της Νικόπολης παρουσιάστηκε από τον κ. Νίτσα ένα ολοκληρωτικό σχέδιο ανάδειξης του αρχαιολογικού χώρου της Νικόπολης ως μνημείο παγκόσμιας εμβέλειας με σκοπό την προσέλκυση τουριστών που θα έχουν την δυνατότητα να θαυμάσουν τον απαράμιλλης ομορφιάς αυτόν χώρο  που εμπεριέχει ανεξίτηλα σημάδια  συνδυασμού αρχαίου ελληνικού και ρωμαϊκού πολιτισμού . Δήλωση και δέσμευση του κ. Νίτσα αποτέλεσε το γεγονός ότι η Νικόπολη θα αποτελέσει την ‘’ καρδια’’ της τουριστικής ανάδειξης και ανάπτυξης του Δήμου .Παράλληλα αναδείχτηκαν μέσα από την συζήτηση βασικά προβλήματα της καθημερινότητας όπως η καθαριότητα, η αγροτική οδοποιία, το νερό,  ο φωτισμός, o βιολογικός καθαρισμός κλπ. 

Ο κ. Νίτσας τόνισε ότι καθόλη την διάρκεια αυτής της τετραετίας δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία ενέργεια από την δημοτική αρχή για την επίλυση αυτών τεράστιων και ζωτικής σημασίας καθημερινών προβλημάτων . 

Από μέρους του ο κ. Νίτσας παρέθεσε στους πολίτες, με εύστοχες και ρεαλιστικές απαντήσεις, ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης βασιζόμενο  στο πρόγραμμα  της “ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΡΑ” και το οποίο απαντά με ολιστικό τρόπο στα μεγάλα προβλήματα και στις αυξημένες ανάγκες που υπάρχουν στις ανωτέρω Δημοτικές Κοινότητες .

Το επόμενο χρονικό διάστημα, μέχρι τη διεξαγωγή των εκλογών, θα συνεχιστούν οι επίσημες συναντήσεις του επικεφαλής και των υποψηφίων της “ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΡΑ” σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου. 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Υπήρχε και συνεργός στην υπόθεση με τα “μάγια” – Ταυτοποιήθηκε από την της Ασφάλεια

24/04/2024, 11:21 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναδείχτηκε ο οριστικός ανάδοχος για το έργο ανακαίνισης- εκσυγχρονισμού Νοσοκομείου Πρέβεζας

23/04/2024, 11:21 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

«Μια ιστορία για το ταξίδι της γραφής και του βιβλίου» ταξίδεψε στο 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας

23/04/2024, 11:13 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Τμήμα Πρέβεζας του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων πραγματοποιεί εκδήλωση και σας προσκαλει

23/04/2024, 10:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αλωνίζει στο Μαξίμου ο Καββαδάς – Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό για τον αγωγό ύδρευσης Πρέβεζας – Άρτας – Λευκάδας

23/04/2024, 10:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η 24χρονη γάτα που ήθελε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της άνθρωπο πριν φύγει η ίδια

23/04/2024, 10:27 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Χάλκινο μετάλλιο για την Κυριακή Τσαούση στα 400 μ. με εμπόδια των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Στίβου

23/04/2024, 9:57 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Λογοδοσία για την αγωγή της Εθνικής Τράπεζας από τον Δήμαρχο Πάργας

23/04/2024, 9:44 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites