Η “Ανάπτυξη Τώρα” επισκέφθηκε τον Άγιο Θωμά, τον Αρχάγγελο, την Καστροσυκιά, το Νεοχώρι και το Ψαθάκι

Κλιμάκιο της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης “ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ”   με επικεφαλής τον κ. Γιώργο Νίτσα περιόδευσε  το πρωί της Πέμπτης 05/10 στην Καστροσυκιά και στον Αρχάγγελο  όπου για ακόμη φορά έγινε αποδέκτης ισχυρών μηνυμάτων αγάπης και στήριξης από τους πολίτες.

Ο υπ. Δήμαρχος και το κλιμάκιο του διένειμαν ενημερωτικό φυλλάδιο της παράταξης που παρουσιάζεται το συνολικό πρόγραμμα διακυβέρνησης του Δήμου για την επόμενη πενταετία και έγιναν δέκτες των προβληματισμών των κατοίκων για τα καίρια προβλήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν όπως  η καθαριότητα, η αγροτική οδοποιία, το νερό,  ο φωτισμός , η επικινδυνότητα της Εθνικής οδού όπου έχουν προκληθεί πολλά τροχαία δυστυχήματα με αποτέλεσμα την απώλεια ανθρωπίνων ζωών, οι κατεχόμενες εκτάσεις  κλπ. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε από τους κατοίκους της Καστροσυκιάς στο παραλιακό μέτωπο του χωριού για την τουριστική προβολή και ανάπτυξη   όπου το πρόγραμμα της’’ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΡΑ’’ παρουσιάζει με ολιστικό και εμπεριστατωμένο τρόπο ενέργειες που θα πραγματώσουν τα ανωτέρω. 

Επόμενος σταθμός  της περιοδείας  το απόγευμα της ίδιας μέρας υπήρξαν οι περιοχές στο Ψαθάκι και στο Νεοχώρι. 

Κατά την διάρκεια του εποικοδομητικού διαλόγου  με τους δημότες ο υπ. δήμαρχος  αφουγκράστηκε τους εύλογους προβληματισμούς των πολιτών που αφορούν βασικά ζητήματα της καθημερινότητάς τους όπως η καθαριότητα, το νερό,  ο φωτισμός, o βιολογικός καθαρισμός, τα αδέσποτα ζώα που έχουν κατακλύσει την περιοχή με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό πολιτών  κλπ. 

Η περιοδεία συνεχίστηκε στην περιοχή του Αγίου Θωμά όπου και εκεί το κλιμάκιο της ‘’ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΡΑ’’ δέχτηκε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους .  Τα προβλήματα και στην συγκεκριμένη περιοχή υπήρξαν τα ίδια όπως η καθαριότητα, το νερό,  ο φωτισμός, o βιολογικός καθαρισμός, η έλλειψη παιδικών χαρών  κλπ. 

Τελευταίος σταθμός της περιοδείας υπήρξε η δημοτική κοινότητα της Άνω Ράχης . Κατά την διάρκεια του εποικοδομητικού διαλόγου ο υπ. δήμαρχος  αφουγκράστηκε τους εύλογους προβληματισμούς των πολιτών που αφορούν βασικά ζητήματα της καθημερινότητάς τους όπως η καθαριότητα, η αγροτική οδοποιία, το νερό,  ο φωτισμός, , η αστική συγκοινωνία κλπ. 

 

Ο κ. Νίτσας τόνισε ότι καθόλη την διάρκεια αυτής της τετραετίας δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία ενέργεια από την δημοτική αρχή για την επίλυση αυτών των τεράστιων και ζωτικής σημασίας προβλημάτων των Δημοτικών Κοινοτήτων .  

 

Ο κύκλος της προεκλογικής εκστρατείας κλείνει την Παρασκευή 06/10 και ώρα 20.30 με την κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψηφίου δημάρχου και επικεφαλής της ‘’ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΡΑ’’ κ. Γιώργου Νίτσα στην Πρέβεζα και επί της Διασταύρωσης Εθνικής Αντίστασης και Καρυωτάκη όπου θα παρουσιαστεί το ολιστικό πρόγραμμα διακυβέρνησης του Δήμου Πρέβεζας για την επομένη πενταετία και θα δοθεί το σύνθημα νίκης για τις εκλογές της 08ης Οκτωβρίου 2023 

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Υπήρχε και συνεργός στην υπόθεση με τα “μάγια” – Ταυτοποιήθηκε από την της Ασφάλεια

24/04/2024, 11:21 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναδείχτηκε ο οριστικός ανάδοχος για το έργο ανακαίνισης- εκσυγχρονισμού Νοσοκομείου Πρέβεζας

23/04/2024, 11:21 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

«Μια ιστορία για το ταξίδι της γραφής και του βιβλίου» ταξίδεψε στο 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας

23/04/2024, 11:13 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Τμήμα Πρέβεζας του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων πραγματοποιεί εκδήλωση και σας προσκαλει

23/04/2024, 10:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αλωνίζει στο Μαξίμου ο Καββαδάς – Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό για τον αγωγό ύδρευσης Πρέβεζας – Άρτας – Λευκάδας

23/04/2024, 10:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η 24χρονη γάτα που ήθελε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της άνθρωπο πριν φύγει η ίδια

23/04/2024, 10:27 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Χάλκινο μετάλλιο για την Κυριακή Τσαούση στα 400 μ. με εμπόδια των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Στίβου

23/04/2024, 9:57 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Λογοδοσία για την αγωγή της Εθνικής Τράπεζας από τον Δήμαρχο Πάργας

23/04/2024, 9:44 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites