Μιχαλίτσι, Νικόπολη και Φλάμπουρα αγκάλιασαν την “Ανάπτυξη Τώρα” και τον Γιώργο Νίτσα

Συνάντηση με δημότες στα Φλάμπουρα πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας  Γιώργος Νίτσας επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης “ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ”, το απόγευμα της Τετάρτης 04/10 όπου για ακόμη φορά έγινε αποδέκτης ισχυρών μηνυμάτων αγάπης και στήριξης από τους πολίτες.

Ο υπ. Δήμαρχος  παρουσίασε την πρόταση της  “ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΡΑ”  για την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πολίτες και ειδικότερα η καθαριότητα, η αγροτική οδοποιία, το νερό , ο φωτισμός , οι κατεχόμενες εκτάσεις κλπ. 

Επόμενος σταθμός ήταν η δημοτική κοινότητα του  Μιχαλιτσίου το βράδυ της ίδιας μέρας , όπου ο κ. Νίτσας διαμέσου ανοιχτής συζήτησης με τους πολίτες δέχθηκε την θερμή υποστήριξη των κατοίκων.

Κατά την διάρκεια του εποικοδομητικού διαλόγου ο υπ. δήμαρχος  αφουγκράστηκε τους εύλογους προβληματισμούς των πολιτών που αφορούν βασικά ζητήματα της καθημερινότητάς τους όπως η καθαριότητα, η αγροτική οδοποιία, το νερό,  ο φωτισμός, o βιολογικός καθαρισμός κλπ. 

Τελευταίος σταθμός της περιοδείας υπήρξε η δημοτική κοινότητα της Νικόπολης , όπου ο κ. Νίτσας έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους . Στο ιστορικό χωριό της Νικόπολης παρουσιάστηκε από τον κ. Νίτσα ένα ολοκληρωτικό σχέδιο ανάδειξης του αρχαιολογικού χώρου της Νικόπολης ως μνημείο παγκόσμιας εμβέλειας με σκοπό την προσέλκυση τουριστών που θα έχουν την δυνατότητα να θαυμάσουν τον απαράμιλλης ομορφιάς αυτόν χώρο  που εμπεριέχει ανεξίτηλα σημάδια  συνδυασμού αρχαίου ελληνικού και ρωμαϊκού πολιτισμού . Δήλωση και δέσμευση του κ. Νίτσα αποτέλεσε το γεγονός ότι η Νικόπολη θα αποτελέσει την ‘’ καρδια’’ της τουριστικής ανάδειξης και ανάπτυξης του Δήμου .Παράλληλα αναδείχτηκαν μέσα από την συζήτηση βασικά προβλήματα της καθημερινότητας όπως η καθαριότητα, η αγροτική οδοποιία, το νερό,  ο φωτισμός, o βιολογικός καθαρισμός κλπ. 

Ο κ. Νίτσας τόνισε ότι καθόλη την διάρκεια αυτής της τετραετίας δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία ενέργεια από την δημοτική αρχή για την επίλυση αυτών τεράστιων και ζωτικής σημασίας καθημερινών προβλημάτων . 

Από μέρους του ο κ. Νίτσας παρέθεσε στους πολίτες, με εύστοχες και ρεαλιστικές απαντήσεις, ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης βασιζόμενο  στο πρόγραμμα  της “ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΡΑ” και το οποίο απαντά με ολιστικό τρόπο στα μεγάλα προβλήματα και στις αυξημένες ανάγκες που υπάρχουν στις ανωτέρω Δημοτικές Κοινότητες .

Το επόμενο χρονικό διάστημα, μέχρι τη διεξαγωγή των εκλογών, θα συνεχιστούν οι επίσημες συναντήσεις του επικεφαλής και των υποψηφίων της “ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΡΑ” σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου. 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η Μενδώνη επιμένει για έργα στην Νικόπολη – Ευρεία συσκεψη στο Υπουργείο Πολιτισμού

05/12/2023, 3:04 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

“Στην Πρέβεζα αν δεν έχεις λεφτά να πας σε γιατρό, πεθαίνεις”

05/12/2023, 8:36 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

“Σφάξε με, αγά μου, ν’ αγιάσω”

28/11/2023, 8:37 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Έρχεται Πρέβεζα για το Νοσοκομείο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος;

28/11/2023, 4:14 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αλ. Καχριμάνης : “Είναι σαν μας θεωρούν Αλβανία εδώ…”

23/11/2023, 8:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Πρέβεζας για το τραγικό δυστύχημα στο Βαθύ

23/11/2023, 8:51 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Πρέβεζα» μοίρασε παραδοσιακά πολυσπόρια

23/11/2023, 8:43 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνεχίζεται η Διάθεση Δωρεάν Ψηφιακής Υπογραφής σε κεφαλαιουχικές επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου Πρέβεζας

23/11/2023, 8:33 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites