Ο Πολύκαρπος Χαλκίδης άοκνος εργάτης του τουρισμού διεκδικεί επάξια μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο με τον συνδυασμό “Ανάπτυξη Τώρα”

Άοκνος εργάτης του Τουρισμού, εδώ και χρόνια συμβάλλει με τον δικό του τρόπο στην τουριστική προβολή και ανάδειξη της Πρέβεζας, μέσα από αμέτρητες συνεντεύξεις στα μεγάλα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Ο Πολύκαρπος Χαλκίδης γεννήθηκε, μεγάλωσε και διαμένει στο Κανάλι Πρέβεζας. Είναι παντρεμένος  με την Νόβα- Κολιού  Πολυξένη  και έχουν  δύο κόρες. Είναι χρόνια επαγγελματίας στον τουρισμό και διαθέτει την δική του Ξενοδοχειακή μονάδα στο Κανάλι Πρέβεζας. Είναι ένας άνθρωπος με έντονη  επαγγελματική και κοινωνική δραστηριότητα.

Υπήρξε πρωτεργάτης και ιδρυτής της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Πρέβεζας το έτος 2008, ενώ σήμερα είναι Πρόεδρος της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων του Νομού Πρέβεζας.

Επίσης, έχει συμμετάσχει σε πολλές εκθέσεις που αφορούν τον Τουρισμό τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

Στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την ανεξάρτητη δημοτική παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας τον Γιώργο Νίτσα.

Για την υποψηφιότητα του ο Πολύκαρπός  δήλωσε : Με  αγάπη για τον τόπο που γεννήθηκα, ζω και μεγαλώνω την οικογένεια μου, αποφάσισα να αποδεχτώ την τιμητική πρόταση του Υποψηφίου Δημάρχου και επικεφαλής του Ανεξάρτητου Συνδυασμού ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ κ. Γιώργου Νίτσα, να κατέλθω στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.  

Ο Νομός Πρέβεζας παρουσιάζει ραγδαία εξέλιξη στον τουριστικό τομέα και χρίζει ως επιτακτική ανάγκη να ασχοληθούν άτομα με εξειδικευμένες γνώσεις στον τουριστικό κλάδο με κύριο χαρακτηριστικό και ως βάση την επικοινωνιακή πολιτική και τις δημόσιες σχέσεις που θα βοηθήσουν στην ανάδειξη και προβολή των τουριστικών πλεονεκτημάτων του Δήμου μας. 

Με αφοσίωση, ζήλο,  θα δώσω  όλες μου τις δυνάμεις στον αγώνα για την τουριστική ανάπτυξη αυτού του  ευλογημένου τόπου. 

Σε δήλωσή του ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Νίτσας αναφέρει: 

Καλωσορίζουμε στην Ανεξάρτητη Δημοτική μας Παράταξη  ένα άτομο καταξιωμένο στην κοινωνία μας  τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο . 

  Ο  Πολύκαρπός θα  μας βοηθήσει με τις γνώσεις του, την εμπειρία του  και  την έντονη δραστηριότητα του στην τουριστική ανάδειξη της περιοχής μας. 

Αποτελεί την ‘’ φωνή’’ της προβολής στον τουριστικό  τομέα όχι μόνο του Δήμου άλλα και ολόκληρου του Νομού,  καθώς η ενασχόλησή του και οι γνώσεις του στον  κλάδο του τουρισμού είναι αδιαμφισβήτητες . 

Πιστεύω πως ήρθε η ώρα άτομα σαν τον   Πολύκαρπο να συμμετέχουν στην  διακυβέρνηση του Δήμου με ήθος, ζωντάνια  σεβασμό, αποφασιστικότητα  και έντονη δραστηριότητα  για να πραγματοποιήσουμε κάτι νέο, όμορφο στα πεπραγμένα του Δήμου. 

Η ‘’ Ανάπτυξη τώρα’’ είναι σε τροχιά νίκης, φέρνοντας το πραγματικά νέο στο Δήμο Πρέβεζας δημιουργώντας ένα ψηφοδέλτιο που απαρτίζεται από άτομα που θέλουν και μπορούν να οδηγήσουν σε τροχιά ανάπτυξης και ευημερίας αυτόν τον ευλογημένο τόπο  με πυρήνα τον κάθε Δημότη και Δημότισσα χωρίς εξαιρέσεις και διακρίσεις. 

Καλό αγώνα και καλή επιτυχία Πολύκαρπε .


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Υπήρχε και συνεργός στην υπόθεση με τα “μάγια” – Ταυτοποιήθηκε από την της Ασφάλεια

24/04/2024, 11:21 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναδείχτηκε ο οριστικός ανάδοχος για το έργο ανακαίνισης- εκσυγχρονισμού Νοσοκομείου Πρέβεζας

23/04/2024, 11:21 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

«Μια ιστορία για το ταξίδι της γραφής και του βιβλίου» ταξίδεψε στο 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας

23/04/2024, 11:13 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Τμήμα Πρέβεζας του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων πραγματοποιεί εκδήλωση και σας προσκαλει

23/04/2024, 10:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αλωνίζει στο Μαξίμου ο Καββαδάς – Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό για τον αγωγό ύδρευσης Πρέβεζας – Άρτας – Λευκάδας

23/04/2024, 10:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η 24χρονη γάτα που ήθελε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της άνθρωπο πριν φύγει η ίδια

23/04/2024, 10:27 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Χάλκινο μετάλλιο για την Κυριακή Τσαούση στα 400 μ. με εμπόδια των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Στίβου

23/04/2024, 9:57 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Λογοδοσία για την αγωγή της Εθνικής Τράπεζας από τον Δήμαρχο Πάργας

23/04/2024, 9:44 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites