Ο Κώστας Δήμου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την “Ανάπτυξη Τώρα” και τον Γιώργο Νίτσα

Η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας τον Γιώργο Νίτσα υποδέχεται στην  Παράταξή  τον Κώστα Δήμου ο οποίος θα είναι υποψήφιος στις Δημοτικές Εκλογές Οκτωβρίου 2023. 

Ο  Κώστας είναι  Ελεύθερος Επαγγελματίας,  σήμερα είναι  εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος εκλεγμένος στις Αυτοδιοικητικες Εκλογές 2019 στην Δημοτική Ενότητα Λούρου με την παράταξη ‘’ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ‘’ του Βαγγέλη Ροπόκη. 

Ο    Κώστας  δήλωσε : Γεννήθηκα το 1973 στο Λούρο Πρεβέζης, του οποίου είμαι μόνιμος κάτοικος.

Είμαι απόφοιτος Λυκείου με ειδίκευση στον τομέα Μηχανολογίας και ελεύθερος επαγγελματίας. Διατηρώ μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία εδρεύει επίσης στο Λούρο. Είμαι παντρεμένος με τη Μαρίνα Δήμου και από το γάμο μας έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά.

Είμαι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος από το 2019 έως σήμερα στο Δήμο Πρέβεζας με την παράταξη του Ευάγγελου Ροπόκη “Δημοτική Ανατροπή”.

Οι λόγοι που με οδήγησαν να ανταποκριθώ θετικά στο κάλεσμα συνεργασίας της παράταξής μου με την παράταξη “ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ” με επικεφαλής τον Γεώργιο Νίτσα είναι :

Αρχικά η αγάπη μου για τον τόπο μου. Γεννήθηκα, μεγάλωσα, εργάζομαι και κατοικώ στο Λούρο. Ως εκ τούτου είμαι σε θέση να γνωρίζω προσωπικά, τις δυσκολίες, αλλά και τις ελλείψεις με τις οποίες είμαστε αναγκασμένοι να ερχόμαστε αντιμέτωποι τόσο οι συμπολίτες μου όσο και εγώ στην καθημερινότητα μας.

Η διάθεσή μου για την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μου, σε προβλήματα καθημερινότητας, ώστε να διευκολυνθεί και να βελτιωθεί η υπάρχουσα κατάσταση. Για τα προβλήματα του τόπου μου, έχω πλήρη εικόνα, αφού τα βιώνω καθημερινά  και θέλω να συμμετέχω ενεργά στην επίλυσή τους. Την τελευταία τετραετία από τη θέση του αιρετού Δημοτικού Συμβούλου, έχω μάθει να θέτω στο επίκεντρο, τόσο τον ίδιο τον άνθρωπο-συμπολίτη μου όσο και τα προβλήματά του.

Ως Δημοτικός Σύμβουλος, έχω συμβάλλει προσωπικά σε οτιδήποτε μου είχε ζητηθεί και αφορούσε στην πραγματοποίηση και αποπεράτωση κάποιας κοινωνικής ή φιλανθρωπικής εκδήλωσης, αφού κύριος γνώμονάς μου είναι το κοινό καλό, για το οποίο θα συνεχίσω να μάχομαι.

Επί σειρά ετών (2005-2015) υπήρξα ενεργό μέλος, του συμβουλίου, του Α.Σ. Θριάμβου Λούρου, στηρίζοντας και προωθώντας όλες τις προσπάθειες και αποφάσεις του.

Ως γονιός επιθυμώ ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας. Τα προβλήματα ζωτικής φύσεως και η προχειρότητα που ταλανίζουν τα τελευταία χρόνια τον τόπο μου, παρουσιάζονται ως τροχοπέδη για οποιαδήποτε σκέψη νέων γενεών στον τόπο καταγωγής τους είτε αυτή αφορά επαγγελματική ενέργεια είτε τη δημιουργία οικογένειας. Εξαιτίας της επί σειρά ετών έλλειψης σχεδίων και έργων υποδομής, δεν υφίστανται οι κατάλληλες προϋποθέσεις για την κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη του τόπου.

Σε δήλωσή του ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Νίτσας αναφέρει: 

Καλωσορίζουμε στην Ανεξάρτητη Δημοτική μας Παράταξη  τον Κώστα ΔΗΜΟΥ  ένα άτομο επαγγελματικά και κοινωνικά   καταξιωμένο που τον διακατέχει ήθος, ειλικρίνεια  και δυναμισμό. 

  Ο  Κώστας θα  μας βοηθήσει με τις γνώσεις του και την εμπειρία του από την μέχρι τώρα θητεία του στο Δημοτικό Συμβούλιο σε θέματα ανασυγκρότησής και της εν γένει οργάνωσης του Δήμου μας.

 Πιστεύω πως ήρθε η ώρα άτομα σαν τον Κώστα να συμμετέχουν στην  διακυβέρνηση του δήμου για να πραγματοποιήσουμε κάτι νέο, όμορφο   και ποιοτικό στα πεπραγμένα του Δήμου. 

Η ‘’ Ανάπτυξη τώρα’’ είναι σε τροχιά νίκης, φέρνοντας το πραγματικά νέο, δυναμικό  στο Δήμο Πρέβεζας δημιουργώντας ένα ψηφοδέλτιο που απαρτίζεται από άτομα που θέλουν και μπορούν να οδηγήσουν σε τροχιά ανάπτυξης και ευημερίας αυτόν τον ευλογημένο τόπο  με πυρήνα τον κάθε Δημότη και Δημότισσα χωρίς εξαιρέσεις και διακρίσεις. 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Υπήρχε και συνεργός στην υπόθεση με τα “μάγια” – Ταυτοποιήθηκε από την της Ασφάλεια

24/04/2024, 11:21 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναδείχτηκε ο οριστικός ανάδοχος για το έργο ανακαίνισης- εκσυγχρονισμού Νοσοκομείου Πρέβεζας

23/04/2024, 11:21 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

«Μια ιστορία για το ταξίδι της γραφής και του βιβλίου» ταξίδεψε στο 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας

23/04/2024, 11:13 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Τμήμα Πρέβεζας του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων πραγματοποιεί εκδήλωση και σας προσκαλει

23/04/2024, 10:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αλωνίζει στο Μαξίμου ο Καββαδάς – Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό για τον αγωγό ύδρευσης Πρέβεζας – Άρτας – Λευκάδας

23/04/2024, 10:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η 24χρονη γάτα που ήθελε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της άνθρωπο πριν φύγει η ίδια

23/04/2024, 10:27 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Χάλκινο μετάλλιο για την Κυριακή Τσαούση στα 400 μ. με εμπόδια των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Στίβου

23/04/2024, 9:57 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Λογοδοσία για την αγωγή της Εθνικής Τράπεζας από τον Δήμαρχο Πάργας

23/04/2024, 9:44 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites