Οδηγήσαμε το νέο NISSAN QASHQAI e-power στους δρόμους της Πρέβεζας

Το νέο Qashqai E-POWER βρίσκεται στην Πρέβεζα και εμείς πήραμε μία πρώτη γεύση, οδηγώντας το στην πόλη, με συνοδηγό τον Διευθυντή Πωλήσεων της Nissan Λαϊνάς, Δημήτρη Λαϊνά.

Έχοντας ήδη στην κατοχή μας το πετρελαιοκίνητο Qashqai ’17 1.6 dCi N-CONNECTA, η σύγκριση με το νέας γενιάς ηλεκτροκίνητο Qashqai E-POWER, ήταν αναπόφευκτη, αφού τα δύο μοντέλα διαφέρουν σχεδόν σε όλα!

Αθόρυβο, γρήγορο, αποτελεσματικό, ασφαλές, άνετο και ξεκούραστο, το νέο Qashqai E-POWER κινείται από ένα πρωτοποριακό σύστημα κίνησης, αποτελούμενο από έναν κινητήρα εσωτερικής καύσης 1,5 λίτρων με τούρμπο και μεταβλητή σχέση συμπίεσης, ο οποίος επαναφορτίζει τον ηλεκτροκινητήρα που αποδίδει 190 PS.

Το σύστημα e-Pedal step κάνει την οδήγηση απόλαυση, καθώς  το αυτοκίνητο δεν έχει συμπλέκτη και μέσα στην πόλη, αν κάποιος τηρεί τα όρια ταχύτητας, αυτό επιβραδύνει όσο χρειάζεται απλώς και μόνο αφήνοντας το γκάζι. Το φρένο θα χρειαστεί να το πατήσεις μόνο για πλήρη ακινητοποίηση.

Ο νέος πίνακας οργάνων βοηθάει τον οδηγό να έχει τον πλήρη έλεγχο κατανάλωσης και λειτουργίας των κινητήρων του οχήματος.

Στα συν του νέου Qashqai E-Power είναι επίσης, το ευρύχωρο εσωτερικό του, τόσο στα μπροστινά, όσο και στα πίσω καθίσματα και ο μεγάλος χώρος αποσκευών.

Αυτό που παραμένει ίδιο με τα προηγούμενα μοντέλα, στο νέο Qashqai E-Power είναι η μεγάλη ευκολία στο παρκάρισμα. Αγοράζοντας το Qashqai ’17 1.6 dCi N-CONNECTA, το πρώτο “άγχος” ήταν πως να παρκάρεις ένα τόσο μεγάλο αμάξι. Οι τέσσερις κάμερες υψηλής ευκρίνειας περιμετρικά του αμαξώματος κάνουν το παρκάρισμα παιχνίδι, ακόμα και στην πιο δύσκολη θέση! Η διαφορά είναι ότι το νέο Qashqai E-Power διαθέτει ένα νέο ψηφιακό υψηλής ανάλυσης Around View Monitor που προσφέρει θέα 360º του αυτοκινήτου, με δυνατότητα εστίασης για ακόμα μεγαλύτερη άνεση στο παρκάρισμα.

Τα παραπάνω είναι μόνο μερικά από τα προτερήματα του νέου Qashqai E-Power, αν θέλετε και εσείς να τα γνωρίσετε όλα, δεν έχετε παρά να ζήσετε και εσείς την οδηγική εμπειρία του νέου best seller της Nissan, στην αντιπροσωπεία της Nissan Λαϊνάς στην Πρέβεζα.

Nissan Λαϊνάς  Εθν. Οδού Πρέβεζας – Ιωαννίνων, Πρέβεζα Τηλ: 26820-28135.

 

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Υπήρχε και συνεργός στην υπόθεση με τα “μάγια” – Ταυτοποιήθηκε από την της Ασφάλεια

24/04/2024, 11:21 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναδείχτηκε ο οριστικός ανάδοχος για το έργο ανακαίνισης- εκσυγχρονισμού Νοσοκομείου Πρέβεζας

23/04/2024, 11:21 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

«Μια ιστορία για το ταξίδι της γραφής και του βιβλίου» ταξίδεψε στο 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας

23/04/2024, 11:13 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Τμήμα Πρέβεζας του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων πραγματοποιεί εκδήλωση και σας προσκαλει

23/04/2024, 10:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αλωνίζει στο Μαξίμου ο Καββαδάς – Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό για τον αγωγό ύδρευσης Πρέβεζας – Άρτας – Λευκάδας

23/04/2024, 10:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η 24χρονη γάτα που ήθελε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της άνθρωπο πριν φύγει η ίδια

23/04/2024, 10:27 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Χάλκινο μετάλλιο για την Κυριακή Τσαούση στα 400 μ. με εμπόδια των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Στίβου

23/04/2024, 9:57 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Λογοδοσία για την αγωγή της Εθνικής Τράπεζας από τον Δήμαρχο Πάργας

23/04/2024, 9:44 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites