Δυναμικό και πλήρες ψηφοδέλτιο 162 υποψηφίων κατέθεσε ο συνδυασμός “Βήμα στο αύριο” με επικεφαλής υποψήφιο Δήμαρχο τον Αχιλλέα Γκούμα.

Δυναμικό και πλήρες κατατέθηκε στην Ηλεκτρονική Πύλη του Υπουργείου Εσωτερικών, το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού “Βημα στο αύριο” για τον Δήμο Πάργας, με επικεφαλής υποψήφιο Δήμαρχο τον Αχιλλέα Γκούμα.

Η ανταπόκριση των δημοτών σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα από την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Αχιλλέα Γκούμα, αντανακλά την επιθυμία της τοπικής κοινωνίας για έναν διαφορετικό, καλύτερο, Δήμο Πάργας. 

Το ψηφοδέλτιο 162 υποψηφίων του συνδυασμού “Βήμα στο αύριο” για το Δήμο Πάργας, είναι ενα ψηφοδέλτιο που έγινε για να αντιμετωπίσει τα προβληματα του τόπου με ανθρώπους που θέλουν να εργαστούν σκληρά για αυτόν. 

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πάργας Αχιλλέας Γκούμας σε δήλωση του αναφέρει: “Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους στήριξαν και στηρίζουν αυτή την προσπάθεια και να ευχηθώ σε όλες και όλους καλό αγώνα και καλή επιτυχία.

Όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού που θα διεκδικήσουν την ψήφο των δημοτών στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές έχουν αναγνωρισμένη δράση και προσφορά στον τόπο μας. 

Συνεχίζουμε με βήμα σταθερό τον αγώνα μας για να κάνουμε όλοι μαζί το μεγάλο άλμα στο αύριο. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας. Ενώνουμε τους δημότες!”


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Η Ευαγγελία Αντωνίου είναι μία ξεχωριστή υποψηφιότητα στον Δήμο Πάργας

26/09/2023, 3:51 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Οδηγήσαμε το νέο NISSAN QASHQAI e-power στους δρόμους της Πρέβεζας

24/09/2023, 10:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ξεκίνησαν εργασίες καθαρισμού και στο Κάστρο Αγ. Γεωργίου (Κυανή Ακτή) 

24/09/2023, 8:41 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Ένα συναρπαστικό ταξίδι ξεκινά με το εργαστήρι δημιουργικής γραφής στο Κ.Ε.Π.Ε.Ψ.Υ

24/09/2023, 8:29 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Θεατρικό Εργαστήρι Πρέβεζας ευχαριστεί …

24/09/2023, 7:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Τριήμερη περιοδεία και κεντρική ομιλία στην Πρέβεζα για το “Κοινό των Ηπειρωτών”

24/09/2023, 6:55 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Αχιλλέας Γκούμας : Θα παλέψουμε με νύχια και με δόντια για τον δημόσιο χαρακτήρα του δάσους της Βαλανιδορράχης

24/09/2023, 6:41 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites