Γιάννης Γιώτης : Περιφερειακή ενότητα Πρέβεζας, Στασιμότητα ή Πρόοδος;

Αγαπητές και Αγαπητοί φίλες και φίλοι
Το 2023 αρχίζει κάτι νέο για το Νομό Πρέβεζας και την Ήπειρο σε μια περίοδο με μεγάλα προβλήματα τόσο σε διεθνές αλλά και σε τοπικό επίπεδο. Ο οικονομικός ανταγωνισμός δημιουργεί ανισότητες πλήττοντας τις τοπικές κοινωνίες. Ο νομός μας ζει αυτή την πραγματικότητα που οδηγεί σε συρρίκνωση των εισοδημάτων και για αυτό το λόγο η τοπική κοινωνία επιβάλλεται να  την αντιμετωπίσει.
Η τοπική κοινωνία καλείται να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της σύγχρονης εποχής, ισχυρή ενωμένη και ξεκάθαρη στο προσανατολισμό της. Αυτό όμως μπορεί να γίνει πράξη μόνο μέσα από μια ισχυρή, προοδευτική περιφερειακή αρχή που να εκφράζει την ενότητα,την κοινωνική συνοχή πέρα και έξω από συμφέροντα, δημοκρατικά οργανωμένη και με σεβασμό στη διαφορετική άποψη.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΉ ΑΡΧΗ που στόχο θα έχει τη διαφύλαξη των συμφερόντων των συμπολιτών μας και των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, των αγροτών,των κτηνοτρόφων, των εργαζομένων και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα. Χρώμα έχει ο τρόπος επίλυσης τους  ή μη επίλυσης τους
ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΉ ΑΡΧΗ που η προστασία του περιβάλλοντος θα είναι αναγκαία προτεραιότητα για την επιβίωση του τόπου μας. Ναι στις υποδομές που θα σέβονται και δεν θα επηρεάζουν το περιβάλλον.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΉ ΑΡΧΗ  της οποίας η τακτική και στρατηγική επιλογή θα είναι υποδομές προς όφελος του συνόλου και όχι των λίγων.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΉ ΑΡΧΗ που η διαφάνεια, η αξιοκρατία, η δημοκρατική λειτουργία και η ισότητα θα είναι η αρχή και το τέλος κάθε απόφασης.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΉ ΑΡΧΗ με έμφαση στην κοινωνική πολιτική. Με την υγεία, την παιδεία, τη προστασία των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, την νεολαία και τον αθλητισμό να είναι στο κέντρο της πολιτικής μας.
Τις παραπάνω θέσεις θα τις στηρίξω μετέχοντας ενεργά ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Π.Ε.   Πρέβεζας με το συνδυασμό <<ΗΠΕΙΡΟΣ  ΟΛΟΝ>> και υποψήφιο περιφερειάρχη το Στέφανο Ζούμπα.
Σας καλώ ΟΛΟΥΣ, όσους σας εκφράζουν οι παραπάνω θέσεις, να συστρατευθείτε ισότιμα μαζί μας,για να δώσουμε τη μάχη των περιφερειακών εκλογών.
Με εκτίμηση
Ιωάννης Γιώτης
Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος
Π.Ε. Πρέβεζας με τον συνδυασμό “Ήπειρος Όλων”


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η μέτρια συμμετοχή του κόσμου δημιουργεί έντονο προβληματισμό στην παράταξη Γεωργάκου

23/09/2023, 11:28 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πήρε ξεκάθαρη θέση με έξυπνο τρόπο ο Κοσμάς Κορωναίος!

23/09/2023, 5:18 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρώτη φορά Δήμαρχος κάνει απολογισμό έξω από το εκλογικό του κέντρο …

23/09/2023, 3:19 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Έφυγε από την ζωή ο Γιάννης Θάνης

23/09/2023, 1:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές στην Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας

20/09/2023, 9:41 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη σε περιοχή της Πρέβεζας για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών 

20/09/2023, 9:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Π.Ε Πρέβεζας : Συνεχίζεται από το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης η συγκέντρωση ειδών για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας 

20/09/2023, 8:47 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Η Πρέβεζα, η Πάργα και το Μέτσοβο στα πλάνα τούρκων κατασκόπων – Συνελήφθησαν στον Πόρο

20/09/2023, 8:42 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites