Γιάννης Γιώτης : Περιφερειακή ενότητα Πρέβεζας, Στασιμότητα ή Πρόοδος;

Αγαπητές και Αγαπητοί φίλες και φίλοι
Το 2023 αρχίζει κάτι νέο για το Νομό Πρέβεζας και την Ήπειρο σε μια περίοδο με μεγάλα προβλήματα τόσο σε διεθνές αλλά και σε τοπικό επίπεδο. Ο οικονομικός ανταγωνισμός δημιουργεί ανισότητες πλήττοντας τις τοπικές κοινωνίες. Ο νομός μας ζει αυτή την πραγματικότητα που οδηγεί σε συρρίκνωση των εισοδημάτων και για αυτό το λόγο η τοπική κοινωνία επιβάλλεται να  την αντιμετωπίσει.
Η τοπική κοινωνία καλείται να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της σύγχρονης εποχής, ισχυρή ενωμένη και ξεκάθαρη στο προσανατολισμό της. Αυτό όμως μπορεί να γίνει πράξη μόνο μέσα από μια ισχυρή, προοδευτική περιφερειακή αρχή που να εκφράζει την ενότητα,την κοινωνική συνοχή πέρα και έξω από συμφέροντα, δημοκρατικά οργανωμένη και με σεβασμό στη διαφορετική άποψη.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΉ ΑΡΧΗ που στόχο θα έχει τη διαφύλαξη των συμφερόντων των συμπολιτών μας και των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, των αγροτών,των κτηνοτρόφων, των εργαζομένων και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα. Χρώμα έχει ο τρόπος επίλυσης τους  ή μη επίλυσης τους
ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΉ ΑΡΧΗ που η προστασία του περιβάλλοντος θα είναι αναγκαία προτεραιότητα για την επιβίωση του τόπου μας. Ναι στις υποδομές που θα σέβονται και δεν θα επηρεάζουν το περιβάλλον.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΉ ΑΡΧΗ  της οποίας η τακτική και στρατηγική επιλογή θα είναι υποδομές προς όφελος του συνόλου και όχι των λίγων.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΉ ΑΡΧΗ που η διαφάνεια, η αξιοκρατία, η δημοκρατική λειτουργία και η ισότητα θα είναι η αρχή και το τέλος κάθε απόφασης.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΉ ΑΡΧΗ με έμφαση στην κοινωνική πολιτική. Με την υγεία, την παιδεία, τη προστασία των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, την νεολαία και τον αθλητισμό να είναι στο κέντρο της πολιτικής μας.
Τις παραπάνω θέσεις θα τις στηρίξω μετέχοντας ενεργά ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Π.Ε.   Πρέβεζας με το συνδυασμό <<ΗΠΕΙΡΟΣ  ΟΛΟΝ>> και υποψήφιο περιφερειάρχη το Στέφανο Ζούμπα.
Σας καλώ ΟΛΟΥΣ, όσους σας εκφράζουν οι παραπάνω θέσεις, να συστρατευθείτε ισότιμα μαζί μας,για να δώσουμε τη μάχη των περιφερειακών εκλογών.
Με εκτίμηση
Ιωάννης Γιώτης
Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος
Π.Ε. Πρέβεζας με τον συνδυασμό “Ήπειρος Όλων”


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Υπήρχε και συνεργός στην υπόθεση με τα “μάγια” – Ταυτοποιήθηκε από την της Ασφάλεια

24/04/2024, 11:21 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναδείχτηκε ο οριστικός ανάδοχος για το έργο ανακαίνισης- εκσυγχρονισμού Νοσοκομείου Πρέβεζας

23/04/2024, 11:21 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

«Μια ιστορία για το ταξίδι της γραφής και του βιβλίου» ταξίδεψε στο 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας

23/04/2024, 11:13 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Τμήμα Πρέβεζας του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων πραγματοποιεί εκδήλωση και σας προσκαλει

23/04/2024, 10:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αλωνίζει στο Μαξίμου ο Καββαδάς – Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό για τον αγωγό ύδρευσης Πρέβεζας – Άρτας – Λευκάδας

23/04/2024, 10:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η 24χρονη γάτα που ήθελε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της άνθρωπο πριν φύγει η ίδια

23/04/2024, 10:27 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Χάλκινο μετάλλιο για την Κυριακή Τσαούση στα 400 μ. με εμπόδια των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Στίβου

23/04/2024, 9:57 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Λογοδοσία για την αγωγή της Εθνικής Τράπεζας από τον Δήμαρχο Πάργας

23/04/2024, 9:44 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites