Η νέα γενιά θέλει “ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ”: Υποψήφια με τον Γιώργο Νίτσα η Αντιγόνη Στρακαντούνα

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό “ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ” και επικεφαλής Υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Νίτσα θα είναι και η Αντιγόνη Στρακαντούνα.

Η υποψηφιότητα της Αντιγόνης, όπως και των άλλων νέων που έχουν συμπορευθεί με την παράταξη του Γιώργου Νίτσα, εκφράζει την αγωνία της νέας γενιάς για το μέλλον του Δήμου Πρέβεζας.

“Φρέσκα” πρόσωπα που ασχολούνται με τα κοινά έχοντας ως κύριο εφόδιο την αγάπη τους για τον τόπο, δίνουν την μάχη της αλλαγής στο πλευρό του Γιώργου Νίτσα.

Η Αντιγόνη Στρακαντούντα γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί στην Πρέβεζα.

Ολοκλήρωσε τις μαθητικές της σπουδές στο 1ο Γενικό Λύκειο Πρέβεζας., ενώ είναι απόφοιτος του Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης, με ειδικότητα «Αναψυχή και Τουρισμός»

Έχει ολοκληρώσει τις Μεταπτυχιακές της Σπουδές (Δ.Μ.Σ.) στη «Δημιουργική και Προσαρμοσμένη Φυσική Αγωγή» και είναι Προπονήτρια κολύμβησης και προπονήτρια Ιστιοπλοΐας στο Ναυτικό Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πρέβεζας.

Για την υποψηφιότητα της η Αντιγόνη δήλωσε:

“Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να συμμετέχω ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την ανεξάρτητη δημοτική παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Νίτσα. Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, η γενιά μου οφείλει να αναλάβει δράση και να τοποθετηθεί ενεργά για την ανάπτυξη της περιοχής μας. Με συναίσθηση της ευθύνης, επιθυμώ να προσφέρω και εγώ ουσιαστικά στην προσπάθειά του κ. Νίτσα και στην προσπάθεια όλων των συνεργατών του για την ανάπτυξη του δήμου μας. Αγαπάω την πόλη μου και στόχο έχω να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για το αύριο αυτού του τόπου. Από την πλευρά μου, στόχο έχω να αξιοποιήσω τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου, ιδίως για την ανάδειξη του τουρισμού και του αθλητισμού στην πόλη μας. Αφουγκραζόμενη τους συμπολίτες μου και συμμεριζόμενη τις ανάγκες και τις αγωνίες όλων, ευελπιστώ να γίνουμε μαζί μια δυνατή φωνή που θα φέρει στο προσκήνιο τα προβλήματα του τόπου, προτείνοντας λύσεις που εξυπηρετούν το κοινό καλό.

Ο Γιώργος Νίτσας με τη σειρά του δηλώνει: Πιστεύω ήρθε η ώρα, οι νέοι άνθρωποι να αναλάβουν τις τύχες του τόπου και να τον πάνε μπροστά με ανιδιοτέλεια, συνεργασίες και μακρόπνοο σχεδιασμό.

Η “Ανάπτυξη Τώρα” συγκροτώντας ένα εξαιρετικής ποιότητας ψηφοδέλτιο, που θα φέρει το πραγματικά νέο στο Δήμο Πρέβεζας”. Νέους ανθρώπους με όρεξη για δουλειά θέλουμε μαζί μας και η Αντιγόνη είναι μια από αυτούς.

Καλό αγώνα και καλή επιτυχία!!!

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Υπήρχε και συνεργός στην υπόθεση με τα “μάγια” – Ταυτοποιήθηκε από την της Ασφάλεια

24/04/2024, 11:21 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναδείχτηκε ο οριστικός ανάδοχος για το έργο ανακαίνισης- εκσυγχρονισμού Νοσοκομείου Πρέβεζας

23/04/2024, 11:21 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

«Μια ιστορία για το ταξίδι της γραφής και του βιβλίου» ταξίδεψε στο 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας

23/04/2024, 11:13 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Τμήμα Πρέβεζας του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων πραγματοποιεί εκδήλωση και σας προσκαλει

23/04/2024, 10:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αλωνίζει στο Μαξίμου ο Καββαδάς – Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό για τον αγωγό ύδρευσης Πρέβεζας – Άρτας – Λευκάδας

23/04/2024, 10:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η 24χρονη γάτα που ήθελε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της άνθρωπο πριν φύγει η ίδια

23/04/2024, 10:27 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Χάλκινο μετάλλιο για την Κυριακή Τσαούση στα 400 μ. με εμπόδια των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Στίβου

23/04/2024, 9:57 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Λογοδοσία για την αγωγή της Εθνικής Τράπεζας από τον Δήμαρχο Πάργας

23/04/2024, 9:44 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites