Δήμος Πάργας : Σοβαρές διαστάσεις παίρνει το θέμα με το μίσθωμα για το Κλημάτι στη Λούτσα

Σοβαρές διαστάσεις φαίνεται να παίρνει το θέμα, με το ύψος της καταβολής του μισθώματος από την εταιρία Black Delta για το ακίνητο στις πρώην κατασκηνώσεις του ΤΥΠΕΤ στη θέση Κλημάτι της Λούτσας.

Ο Δήμος Πάργας σε ανακοίνωση του ισχυρίζεται ότι έχει εισπράξει με απόλυτη συνέπεια από την εταιρία συνολικά το ποσό των 440 χιλιάδων ευρώ, σε διάστημα λιγότερο των 16 μηνών, ενώ σε προηγούμενο διάστημα και συγκεκριμένα τον Ιούλιο, ο Δήμαρχος Πάργας Νίκος Ζαχαριάς είχε ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο ότι η εταιρία  Black Delta  έπρεπε να είχε καταβάλει χρήματα ήδη από τον Μάιο και ως εκείνη την στιγμή δεν είχε καταβάλει τίποτα και πως ο Δήμος θα μπορούσε  , σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις , που διέπουν την εκμίσθωση δημοτικών ή δημοσίων χώρων , να κινήσει τις διαδικασίες έξωσης της εταιρίας.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η εταιρία συμφερόντων Γιαννακόπουλου μόλις την προηγουμενη εβδομάδα εκπρόθεσμα κατέβαλε το ποσό των 110 χιλιάδων ευρώ για το μίσθιο στο Κλημάτι και σε καμία περίπτωση στα ταμεία του Δήμου δεν έχουν κατατεθεί και δεν έχουν εισπραχθεί από αυτή 440 χιλιάδες ευρώ.

Το ίδιο αναφέρει και σε ανακοίνωση του ο συνδυασμός “Βήμα στο αύριο” με επικεφαλής τον Υποψήφιο Δήμαρχο Πάργας Αχιλλέα Γκούμα.

Στην ανακοίνωση του συνδυασμού εκφράζονται σοβαροί ενδοιασμοί για το κατά πόσο ο ισχυρισμός του Δήμου Πάργας είναι αληθής ή προϊόν προεκλογικής επικοινωνίας, ενώ  ζητά από τον Δήμο Πάργας να δημοσιοποιήσει στα στοιχεία εκείνα που αποδεικνύουν την καταβολή των 440 χιλιάδων ευρώ στα ταμεία του Δήμου.

Παρέμβαση για το θέμα έκανε και η Δημοτική παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Πάργας με επικεφαλής τον Πέτρο Δέσκα, ο οποίος ζητά να του αποσταλούν όλα τα σχετικά έγγραφα που αφορούν το θέμα και επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο  δικαίωμά  σε περίπτωση κωλυσιεργίας.

Μάλιστα, στην ανακοίνωση του αναφέρει χαρακτηριστικά ότι “οι δημότες έχουν κάθε δικαίωμα να μάθουν την αλήθεια και να μην αντιμετωπίζονται σαν ιθαγενείς που τους ξεγελούν με  καθρεφτάκια και γυάλινες χάντρες, ούτε να χρησιμοποιούνται ως πιόνια στα προεκλογικά παιχνίδια του ενός και του άλλου”.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Υπήρχε και συνεργός στην υπόθεση με τα “μάγια” – Ταυτοποιήθηκε από την της Ασφάλεια

24/04/2024, 11:21 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναδείχτηκε ο οριστικός ανάδοχος για το έργο ανακαίνισης- εκσυγχρονισμού Νοσοκομείου Πρέβεζας

23/04/2024, 11:21 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

«Μια ιστορία για το ταξίδι της γραφής και του βιβλίου» ταξίδεψε στο 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας

23/04/2024, 11:13 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Τμήμα Πρέβεζας του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων πραγματοποιεί εκδήλωση και σας προσκαλει

23/04/2024, 10:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αλωνίζει στο Μαξίμου ο Καββαδάς – Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό για τον αγωγό ύδρευσης Πρέβεζας – Άρτας – Λευκάδας

23/04/2024, 10:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η 24χρονη γάτα που ήθελε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της άνθρωπο πριν φύγει η ίδια

23/04/2024, 10:27 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Χάλκινο μετάλλιο για την Κυριακή Τσαούση στα 400 μ. με εμπόδια των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Στίβου

23/04/2024, 9:57 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Λογοδοσία για την αγωγή της Εθνικής Τράπεζας από τον Δήμαρχο Πάργας

23/04/2024, 9:44 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites