Δήμος Πάργας : Σοβαρές διαστάσεις παίρνει το θέμα με το μίσθωμα για το Κλημάτι στη Λούτσα

Σοβαρές διαστάσεις φαίνεται να παίρνει το θέμα, με το ύψος της καταβολής του μισθώματος από την εταιρία Black Delta για το ακίνητο στις πρώην κατασκηνώσεις του ΤΥΠΕΤ στη θέση Κλημάτι της Λούτσας.

Ο Δήμος Πάργας σε ανακοίνωση του ισχυρίζεται ότι έχει εισπράξει με απόλυτη συνέπεια από την εταιρία συνολικά το ποσό των 440 χιλιάδων ευρώ, σε διάστημα λιγότερο των 16 μηνών, ενώ σε προηγούμενο διάστημα και συγκεκριμένα τον Ιούλιο, ο Δήμαρχος Πάργας Νίκος Ζαχαριάς είχε ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο ότι η εταιρία  Black Delta  έπρεπε να είχε καταβάλει χρήματα ήδη από τον Μάιο και ως εκείνη την στιγμή δεν είχε καταβάλει τίποτα και πως ο Δήμος θα μπορούσε  , σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις , που διέπουν την εκμίσθωση δημοτικών ή δημοσίων χώρων , να κινήσει τις διαδικασίες έξωσης της εταιρίας.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η εταιρία συμφερόντων Γιαννακόπουλου μόλις την προηγουμενη εβδομάδα εκπρόθεσμα κατέβαλε το ποσό των 110 χιλιάδων ευρώ για το μίσθιο στο Κλημάτι και σε καμία περίπτωση στα ταμεία του Δήμου δεν έχουν κατατεθεί και δεν έχουν εισπραχθεί από αυτή 440 χιλιάδες ευρώ.

Το ίδιο αναφέρει και σε ανακοίνωση του ο συνδυασμός “Βήμα στο αύριο” με επικεφαλής τον Υποψήφιο Δήμαρχο Πάργας Αχιλλέα Γκούμα.

Στην ανακοίνωση του συνδυασμού εκφράζονται σοβαροί ενδοιασμοί για το κατά πόσο ο ισχυρισμός του Δήμου Πάργας είναι αληθής ή προϊόν προεκλογικής επικοινωνίας, ενώ  ζητά από τον Δήμο Πάργας να δημοσιοποιήσει στα στοιχεία εκείνα που αποδεικνύουν την καταβολή των 440 χιλιάδων ευρώ στα ταμεία του Δήμου.

Παρέμβαση για το θέμα έκανε και η Δημοτική παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Πάργας με επικεφαλής τον Πέτρο Δέσκα, ο οποίος ζητά να του αποσταλούν όλα τα σχετικά έγγραφα που αφορούν το θέμα και επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο  δικαίωμά  σε περίπτωση κωλυσιεργίας.

Μάλιστα, στην ανακοίνωση του αναφέρει χαρακτηριστικά ότι “οι δημότες έχουν κάθε δικαίωμα να μάθουν την αλήθεια και να μην αντιμετωπίζονται σαν ιθαγενείς που τους ξεγελούν με  καθρεφτάκια και γυάλινες χάντρες, ούτε να χρησιμοποιούνται ως πιόνια στα προεκλογικά παιχνίδια του ενός και του άλλου”.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η μέτρια συμμετοχή του κόσμου δημιουργεί έντονο προβληματισμό στην παράταξη Γεωργάκου

23/09/2023, 11:28 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πήρε ξεκάθαρη θέση με έξυπνο τρόπο ο Κοσμάς Κορωναίος!

23/09/2023, 5:18 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρώτη φορά Δήμαρχος κάνει απολογισμό έξω από το εκλογικό του κέντρο …

23/09/2023, 3:19 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Έφυγε από την ζωή ο Γιάννης Θάνης

23/09/2023, 1:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές στην Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας

20/09/2023, 9:41 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη σε περιοχή της Πρέβεζας για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών 

20/09/2023, 9:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Π.Ε Πρέβεζας : Συνεχίζεται από το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης η συγκέντρωση ειδών για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας 

20/09/2023, 8:47 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Η Πρέβεζα, η Πάργα και το Μέτσοβο στα πλάνα τούρκων κατασκόπων – Συνελήφθησαν στον Πόρο

20/09/2023, 8:42 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites