Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Πρέβεζας ο Κωνσταντίνος Ντάκουλας

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Νέα Κερασούντα Πρέβεζας, ενώ είναι τελειόφοιτος του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής
Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς και τα προηγούμενα δυο χρόνια εργαζόμουν ως καθηγητής σε Φροντιστήριο.

Ο 22χρονος Κωνσταντίνος Ντάκουλας, εκλεγμένο μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Πρέβεζας του ΠΑΣΟΚ, ανακοίνωσε την Υποψηφιότητα του για Περιφερειακός Σύμβουλος της Π.Ε Πρέβεζας στο πλευρό του Στέφανου Ζούμπα.

Η ενασχόληση του με την πολιτική ξεκίνησε από τα φοιτητικά του χρόνια και τα τελευταία 4 χρόνια, έχει συνεργαστεί με τον πρώην Εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ και νυν βουλευτή ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ Νοτίου Τομέα Αθηνών, Παύλο Χρηστίδη.

Στην ανακοίνωση του αναφέρει:

Αγαπημένοι φίλοι και φίλες ,

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω την υποψηφιότητα μου στις επερχόμενες Περιφερειακές Εκλογές, στο πλευρό του ιδιαίτερα αξιόλογου, Στέφανου Ζούμπα , υποψήφιου με το ΠΑΣΟΚ στην ΠΕ Πρέβεζας .
Είναι πραγματικά μεγάλη η τιμή να εκπροσωπήσω τον Νομό που γεννήθηκα και μεγάλωσα, στις ερχόμενες εκλογές και να διεκδικήσω ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας.

Για όλη την περίοδο που θα ακολουθήσει, θέτω τον εαυτό μου στην δική σας ορθή κρίση και αυστηρή κριτική, καταθέτοντας την υποψηφιότητά μου για περιφερειακός σύμβουλος, ελπίζοντας να γίνουμε μαζί μια δυνατή φωνή, φέρνοντας στο προσκήνιο όσα αφορούν τον τόπο, τη γενιά και την περιοχή μας.
Από την πλευρά μου θα παλέψω προσωπικά και με κάθε κόστος, για την ανόρθωση του κόμματος ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ και την ολική επαναφορά του στην κεντρική πολιτική σκηνή .

Με γνώμονα νέες ιδέες , καινοτόμα σχέδια και πρωτοποριακές δράσεις, θα πέσω στην μάχη της ψήφου, ώστε να κατορθώσω να θέσω τις ιδέες μου επι τάπητος και να αγωνιστώ για τα ιδανικά και τις ακλόνητες αξίες του κινήματος μου .

Με την ψήφο σας, θα μου δώσετε την δυνατότητα να εκπροσωπήσω τα ιδεώδη της παράταξης μου στην περιφέρεια και θα μεταφέρετε ένα ηχηρό μήνυμα πολιτικής ανανέωσης και αλλαγής

Έχοντας δει από κοντά την πολιτική τα τελευταία χρόνια, πιστεύω ότι ΠΟΛΙΤΙΚΗ σημαίνει ΑΝΘΡΩΠΟΣ και ΑΛΛΑΓΗ σημαίνει ΑΓΩΝΑΣ.

Θα ήταν τιμή μου λοιπόν, να με εμπιστευτείτε σε αυτήν την πρώτη μου προσπάθεια και υπόσχομαι πως από τη δική μου πλευρά και θέση θα κάνω το καλύτερο δυνατό.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Υπήρχε και συνεργός στην υπόθεση με τα “μάγια” – Ταυτοποιήθηκε από την της Ασφάλεια

24/04/2024, 11:21 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναδείχτηκε ο οριστικός ανάδοχος για το έργο ανακαίνισης- εκσυγχρονισμού Νοσοκομείου Πρέβεζας

23/04/2024, 11:21 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

«Μια ιστορία για το ταξίδι της γραφής και του βιβλίου» ταξίδεψε στο 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας

23/04/2024, 11:13 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Τμήμα Πρέβεζας του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων πραγματοποιεί εκδήλωση και σας προσκαλει

23/04/2024, 10:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αλωνίζει στο Μαξίμου ο Καββαδάς – Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό για τον αγωγό ύδρευσης Πρέβεζας – Άρτας – Λευκάδας

23/04/2024, 10:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η 24χρονη γάτα που ήθελε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της άνθρωπο πριν φύγει η ίδια

23/04/2024, 10:27 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Χάλκινο μετάλλιο για την Κυριακή Τσαούση στα 400 μ. με εμπόδια των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Στίβου

23/04/2024, 9:57 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Λογοδοσία για την αγωγή της Εθνικής Τράπεζας από τον Δήμαρχο Πάργας

23/04/2024, 9:44 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites