Υποψήφιος με την “Ανάπτυξη Τώρα” ο Πολιτικός Μηχανικός Φώτης Κωτσιαρίνης

Υποψήφιος με την “Ανάπτυξη Τώρα” στις δημοτικές εκλογές Οκτωβρίου 2023 θα είναι ο Φώτης Κωτσιαρίνης, ο οποίος παράλληλα θα ενισχύσει τον στρατηγικό σχεδιασμό της παράταξης σχετικά με τις αστικές αναπλάσεις, το παραλιακό μέτωπο, την αντισεισμικότητα της σχολικής στέγης, τις αισθητικές παρεμβάσεις στον αστικό ιστό και πολιτικές καλύτερης διασύνδεσης των δημοτικών ενοτήτων μεταξύ τους και της πόλης με τα χωριά.

Ο Φώτης Κωτσιαρίνης γεννήθηκε στην πόλη της Άρτας.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών και ενεργός μεταπτυχιακός φοιτητής του Ανοικτού Πανεπιστημίου του τμήματος Αντισεισμικών Κατασκευών.

Δραστηριοποιείται τα τελευταία 14 χρόνια ως ελεύθερος επαγγελματίας Πολιτικός Μηχανικός διατηρώντας τεχνικό γραφείο στην πόλη της Πρέβεζας.

Ασχολείται ερασιτεχνικά με τους κοινωνικούς λατινοαμερικάνικους χορούς.

Είναι παντρεμένος με την Αικατερίνη Μπαλατσούκα, με την οποία έχει αποκτήσει δύο γιους.

Σε δήλωσή του ο Φώτης Κωτσιαρίνης αναφέρει:

“Ζω στην πόλη της Πρέβεζας από τα παιδικά μου χρόνια και αποφάσισα να συμμετέχω στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό “Ανάπτυξη Τώρα” με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Γεώργιο Νίτσα με σκοπό μέσα από τη συμμετοχή μου στα κοινά να δω την Πρέβεζα που τόσο αγαπάμε, να αναπτύσσεται, να ομορφαίνει και να αποκτήσει όλες εκείνες τις υποδομές που θα αποτελέσουν κίνητρο ώστε οι νέες γενιές να παραμείνουν μόνιμοι κάτοικοι αυτής της πανέμορφης πόλης.

Πιστεύω ακράδαντα ότι έχει έρθει η ώρα οι νέοι άνθρωποι να αναλάβουν τις τύχες του τόπου και να τον πάνε μπροστά με ανιδιοτέλεια, συνεργασίες και μακρόπνοο σχεδιασμό”.

Ο Γιώργος Νίτσας με τη σειρά του δηλώνει: “Ο Φώτης θα βοηθήσει την παράταξή μας στον αναπτυξιακό σχεδιασμό του παραλιακού μετώπου που είναι άμεσης προτεραιότητας για την τουριστική αναβάθμιση του τόπου μας, όπως επίσης και σε ζητήματα αναπλάσεων κοινόχρηστων χώρων, παιδικών χαρών στην πόλη της Πρέβεζας και των χωριών μας και σε άλλους τομείς.

Η “Ανάπτυξη Τώρα” είναι σε πορεία νίκης, συγκροτώντας ένα εξαιρετικής ποιότητας ψηφοδέλτιο, που θα φέρει το πραγματικά νέο στο Δήμο Πρέβεζας”.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η μέτρια συμμετοχή του κόσμου δημιουργεί έντονο προβληματισμό στην παράταξη Γεωργάκου

23/09/2023, 11:28 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πήρε ξεκάθαρη θέση με έξυπνο τρόπο ο Κοσμάς Κορωναίος!

23/09/2023, 5:18 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρώτη φορά Δήμαρχος κάνει απολογισμό έξω από το εκλογικό του κέντρο …

23/09/2023, 3:19 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Έφυγε από την ζωή ο Γιάννης Θάνης

23/09/2023, 1:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές στην Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας

20/09/2023, 9:41 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη σε περιοχή της Πρέβεζας για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών 

20/09/2023, 9:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Π.Ε Πρέβεζας : Συνεχίζεται από το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης η συγκέντρωση ειδών για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας 

20/09/2023, 8:47 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Η Πρέβεζα, η Πάργα και το Μέτσοβο στα πλάνα τούρκων κατασκόπων – Συνελήφθησαν στον Πόρο

20/09/2023, 8:42 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites