Μεγάλη διάκριση για το 2ο Δημοτικό Σχολείο Καναλλακίου στα Education Leaders Awards 2023

Το χρυσό βραβείο για τις κτιριακές του εγκαταστάσεις απέσπασε το 2ο Δημοτικό Σχολείο Καναλλακίου στα βραβεία στην Education Leaders Awards 2023.

Τα Education Leaders Awards 2023 διοργανώθηκαν για 8η συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις εκπαιδευτικές μονάδες και δραστηριότητες, καθώς και τον Εκπαιδευτικό της Χρονιάς που ξεχώρισαν, με σκοπό την αναβάθμιση της εκπαιδευτικής εμπειρίας, τόσο για τους διδασκόμενους, όσο και για τους διδάσκοντες στη νέα ψηφιακή εποχή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2ο Δημοτικό Σχολείο Καναλλακίου, είναι το μοναδικό εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Ήπειρο που διακρίθηκε, ενώ πρόεδρος της επιτροπής ήταν η τ. Υπουργός Παιδείας κα Άννα Διαμαντοπούλου.

Την Δευτέρα 03 Ιουλίου, στο Συνεδριακό Κέντρο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (πρώην ΤΕΙ Πειραιά), πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής και το βραβείο παρέλαβε η Διευθύντρια του σχολείου Ελένη Κολιοφώτη. 

Βραβείο παρέλαβε και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Ambio, για την Δωρεάν εκπόνηση της μελέτης.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο η Ελένη Κολιοφώτη δήλωσε:  “Ευχαριστώ την επιτροπή και την πρόεδρο της, κα Διαμαντοπούλου. Πραγματικά είμαι συγκινημένη και περήφανη για το σχολείο μας, το 2ο Δημοτικό Σχολείο Καναλλακίου. Ένα Δημόσιο 6/θέσιο σχολείο στον Δήμο Πάργας που κατάφερε να διακριθεί σε αυτή την κατηγορία. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Φίλιππο Πετρίδη, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Ambio για την δωρεάν εκπόνηση της μελέτης, με όραμα ένα πράσινο και βιωματικό σχολείο. Το αφιερώνω στους εκπαιδευτικούς του σχολείου, τους μαθητές και τους γονείς”

Συνολικά, διακρίθηκαν 57 εκπαιδευτικές μονάδες και εκπαιδευτικοί στον Δημόσιο Εκπαιδευτικό Φορέα και 40 εκπαιδευτικές μονάδες, εκπαιδευτικοί και εταιρίες-επιχειρήσεις στον Ιδιωτικό Εκπαιδευτικό Φορέα από ένα ευρύ φάσμα υποψηφιοτήτων πάνω σε όλες τις κατηγορίες των βραβείων.

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η μέτρια συμμετοχή του κόσμου δημιουργεί έντονο προβληματισμό στην παράταξη Γεωργάκου

23/09/2023, 11:28 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πήρε ξεκάθαρη θέση με έξυπνο τρόπο ο Κοσμάς Κορωναίος!

23/09/2023, 5:18 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρώτη φορά Δήμαρχος κάνει απολογισμό έξω από το εκλογικό του κέντρο …

23/09/2023, 3:19 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Έφυγε από την ζωή ο Γιάννης Θάνης

23/09/2023, 1:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές στην Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας

20/09/2023, 9:41 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη σε περιοχή της Πρέβεζας για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών 

20/09/2023, 9:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Π.Ε Πρέβεζας : Συνεχίζεται από το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης η συγκέντρωση ειδών για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας 

20/09/2023, 8:47 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Η Πρέβεζα, η Πάργα και το Μέτσοβο στα πλάνα τούρκων κατασκόπων – Συνελήφθησαν στον Πόρο

20/09/2023, 8:42 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites