Πιο δυνατό από ποτέ το Preveza Jazz Festival γιόρτασε τα 21α γενέθλιά του συγκεντρώνοντας πλήθος κόσμου στις εκδηλώσεις του

Με Φοίβο Δεληβοριά η αυλαία της μουσικής Jazz "πανδαισίας"

Με μεγάλη επιτυχία και την παρουσία πλήθους κόσμου από την Πρέβεζα και όμορες περιοχές “έπεσε” το βράδυ της Κυριακής η αυλαία του 21ου Preveza Jazz Festival.
Ο γνωστός αγαπημένος τραγουδοποιός Φοίβος Δεληβοριάς ήταν ο καλλιτέχνης του “έκλεισε” τις τριήμερες μουσικές εκδηλώσεις που- με εξαίρεση την βροχερή Παρασκευή- πραγματοποιήθηκαν στον πεζόδρομο των Δικαστηρίων.
Ο πρόεδρος του Preveza Jazz Festival Γιώργος Μήτσιος ευχαρίστησε θερμά το κοινό και τους καλλιτέχνες καθώς και την Περιφερειακή Ενότητα, το Δήμο Πρέβεζας , το Επιμελητήριο και όλους όσοι συνέβαλαν στη διοργάνωση ανανεώνοντας το ανοιξιάτικο μουσικό τζαζ ραντεβού για το 2024.
Ο Φοίβος Δεληβοριάς παρουσίασε αγαπημένα τραγούδια από την πολυετή καριέρα του ενθουσιάζοντας το κοινό που τον αντάμειψε με το πιο θερμό του χειροκρότημα.
Να θυμίσουμε ότι το Festival ξεκίνησε την Παρασκευή στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής Ορφέας και μουσικών σχημάτων, συνεχίστηκε το Σάββατο με την παρουσία του Μουσικού Σχολείου και διακεκριμένων διεθνώς καλλιτεχνών που έκαναν την Πρέβεζα “σημείο αναφοράς” για πολλές χώρες, αφού οι ξένοι επισκέπτες μετέδωσαν εικόνες στις πατρίδες τους.
Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας και εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτισμού Λεωνίδας Αργυρός, δήλωσε ενθουσιασμένος από το μουσικό τριήμερο υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται για έργο αγάπης που μέσα από σκληρή δουλειά και αφοσίωση έφτασε να γίνει θεσμός που προσελκύει εξαιρετικούς μουσικούς από όλο τον κόσμο και κάνει περήφανη τη Δημοτική Αρχή αλλά και την πόλη.
πηγή : Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites