Με εξαιρετική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε μία ακόμη εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε  η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας

Με εξαιρετική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 26/05/2023 στο κτίριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας μία ακόμη εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε  η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας. Μία δράση που πλέον έχει καθιερωθεί  και λαμβάνει χώρα κάθε έξι μήνες, με την ανταπόκριση των αιμοδοτών να είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Στην σχετική ανακοίνωση της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Πρέβεζας αναφέρει : Ευχαριστούμε τους εθελοντές αιμοδότες για την συμμετοχή τους καθώς και την Διευθύντρια της Αιμοδοσίας του Γ.Ν.Ν Πρέβεζας κα. ΚΑΧΡΙΜΑΝΗ Εύη, το νοσηλευτικό προσωπικό και το προσωπικό του Ε.Κ.Α.Β, οι οποίοι με τον επαγγελματισμό τους και το εξαιρετικό έργο που επιτελούν, έχουν καταφέρει να καθιερωθεί η αιμοδοσία στην συνείδηση των πολιτών, ως μία σπουδαία πράξη που σώζει ζωές”. 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Ανανέωση άδειας χρήσης νερού

14/02/2025, 3:39 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Έναρξη Λειτουργίας του Νέου Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Άσκησης Δραστηριοτήτων και Ελέγχων- OpenBusiness – Υποχρεώσεις Επιχειρήσεων

14/02/2025, 3:34 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ : Προσπάθεια εξαπάτησης!!!!

14/02/2025, 3:25 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Εκδήλωση για τη σημασία της εθελοντικής δωρεάς μυελού των οστών

14/02/2025, 3:20 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” γιόρτασε την αρχή του νέου έτους με την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

14/02/2025, 2:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη ημεδαπός φυγόποινος στην Πρέβεζα

12/02/2025, 3:30 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Στην Πρέβεζα το 1ο Διεθνές συνέδριο καινοτομίας και ψηφιακών μέσων στην εκπαίδευση

12/02/2025, 3:26 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites