Η Apollo σας καλεί να ανακαλύψετε την Πρέβεζα

Ως μέρος της επένδυσης σε πιο αυθεντικές εμπειρίες διακοπών, το Apollo λανσάρει τώρα μια νέα κατηγορία ξενοδοχείων: τα City. Ο κοινός παρονομαστής για τα επιλεγμένα ξενοδοχεία είναι η τοποθεσία τους στην καρδιά του τοπικού κέντρου – και της καθημερινής ζωής του προορισμού.

Η σχέση του Apollo με τις τοπικές κοινωνίες ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος του DNA του tour operator από την πρώτη μέρα. Η εστίαση σε μοναδικές και αυθεντικές εμπειρίες διακοπών είναι ξεκάθαρα εμφανής στην επιλογή τόσο των προορισμών όσο και των ξενοδοχείων, και η νέα κατηγορία ξενοδοχείων City δεν θα αποτελέσει εξαίρεση. Τα επιλεγμένα ξενοδοχεία δεν είναι ξενοδοχεία αλυσίδων σε μεγάλες πόλεις, αλλά μοναδικά ανεξάρτητα ξενοδοχεία στο κέντρο δημοφιλών προορισμών διακοπών.

Υπάρχουν κυρίως δύο πράγματα που είναι σημαντικά για τους Σκανδιναβούς όταν επιλέγουν έναν προορισμό: η εγγύτητα στην παραλία και η εγγύτητα στο κέντρο. Στα ξενοδοχεία μας στην πόλη μπορείτε να βρείτε σε πολλές περιπτώσεις και τα δύο. Εδώ ζείτε στην καρδιά του τοπικού πυρήνα της πόλης, με αυθεντική καθημερινότητα, μυρωδιές και γεύσεις ακριβώς έξω από την πόρτα σας, λέει η Beatriz Rivera, Υπεύθυνη Επικοινωνίας στο Apollo. 

Ανακαλύψτε την Πρέβεζα και τα Ιωάννινα 

Η Apollo προσφέρει επί του παρόντος 10 διαφορετικά ξενοδοχεία πόλης σε πολλούς διαφορετικούς προορισμούς, συμπεριλαμβανομένης της πρωτεύουσας της Ηπείρου, των Ιωαννίνων και της γραφικής Πρέβεζας. 

Όλα τα ξενοδοχεία City έχουν τον δικό τους μοναδικό χαρακτήρα

Ορισμένα είναι παιχνιδιάρικα, με μοντέρνο ντιζάιν ξενοδοχεία, ενώ άλλα είναι καλοδιατηρημένοι θησαυροί που πραγματικά οι τοίχοι τους κουβαλούν ιστορία. Ο κοινός παρονομαστής για όλα αυτά είναι ότι έχουν μια ασυναγώνιστη τοποθεσία και ένα υψηλό επίπεδο άνεσης και εξυπηρέτησης, λέει ο Rivera. Στην Πρέβεζα, για παράδειγμα, μπορείτε να μείνετε στο κομψό Dioni Boutique Hotel, που περιβάλλεται από ιστορία, έργα τέχνης, διακριτική ομορφιά και εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα. Εδώ ξεκινάτε τη μέρα σας απολαμβάνοντας ένα πιστοποιημένο ελληνικό πρωινό στη βεράντα του τελευταίου ορόφου, με ωραία θέα σε όλη την πόλη. Στη συνέχεια, μπορείτε να χαλαρώσετε στον υπέροχο χώρο της πισίνας του ξενοδοχείου ή να δανειστείτε ένα ποδήλατο και να εξερευνήσετε την Πρέβεζα η οποία είναι ακριβώς έξω από την πόρτα σας. Εάν η παραλία σας δελεάσει, απέχει μόλις 500 μέτρα από την Κυανή Ακτή ή 2 χιλιόμετρα από την παραλία Αλωνάκι. Στα Ιωάννινα, το Grand Serai Congress & Spa δελεάζει με ένα σπα πρώτης κατηγορίας, καλό φαγητό, όμορφο περιβάλλον και μια σύντομη διαδρομή σε μαγευτικές φυσικές εμπειρίες. Τα δημοφιλή παραθεριστικά χωριά Πάργα και Σύβοτα βρίσκονται επίσης σε κοντινή απόσταση, γεγονός που καθιστά το ξενοδοχείο το ιδανικό σημείο εκκίνησης εάν θέλετε να ανακαλύψετε όχι μόνο το χωριό των Ιωαννίνων, αλλά ολόκληρη την περιοχή της Ηπείρου. 

Αυτά είναι τα κριτήρια για τα νέα ξενοδοχεία του Apollo City: 

Τουλάχιστον 3+ Υψηλή ικανοποίηση πελατών 

Κεντρική τοποθεσία 

Κοντά στην παραλία, ή δική σας πισίνα 

Υψηλή άνεση και καλές παροχές δωματίου 

Καλή εξυπηρέτηση και υπέροχη ατμόσφαιρα 

Lounge ή λόμπι μπαρ.

 

 

Επικοινωνία: 

Beatriz Rivera Υπεύθυνος Επικοινωνίας beatriz.rivera@apollo.no

TAGS:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites