Υπεγράφη η σύμβαση για την κατασκευή του έργου  «Κατασκευή γηπέδου 5Χ5» στη Δημοτική Ενότητα Λούρου

Υπεγράφη σήμερα 21η Απριλίου 2023 μεταξύ του Δημάρχου Πρέβεζας  κ. Νίκου Γεωργάκου   και του εκπροσώπου  της Εταιρίας «ΕΝΩΣΗ Ιωάννης Καραμπιτιάνης- Γεώργιος  Κυρίτσης και ΣΙΑ ΕΕ»  κ. Καραμπιτιάνη  Ιωάννη  η σύμβαση για την  κατασκευή του έργου  «Κατασκευή γηπέδου 5Χ5» στη Δημοτική Ενότητα Λούρου προϋπολογισμού  108.000 ευρώ  με χρηματοδότηση   από το πρόγραμμα  Φιλόδημος  ΙΙ.

Το έργο αφορά στην κατασκευή μίνι γηπέδου ποδοσφαίρου 5Χ5 με συνθετικό χλοοτάπητα  στον οικισμό του Λούρου και περιλαμβάνει σύγχρονες  εγκαταστάσεις και υποδομές. 

Πιο συγκεκριμένα προβλέπεται  η  περίφραξη του χώρου του γηπέδου, η κατασκευή της υπόβασης του αγωνιστικού χώρου, η  διάστρωση του συνθετικού χλοοτάπητα, η  τοποθέτηση των τερμάτων, η  πλήρης  ηλεκτρολογική εγκατάσταση φωτισμού του γηπέδου  και η   κατασκευή του δικτύου απορροής των ομβρίων υδάτων.

Ο   Δήμαρχος Πρέβεζας  κ. Νίκος  Γεωργάκος   ανέφερε σχετικά:

“Συνεχίζουμε με συνέπεια, σταθερότητα και σχέδιο την υλοποίηση του προγράμματος του Συνδυασμού της Νίκης όλων των Δημοτών «Δήμος της Καρδιάς μας!» σε κάθε επίπεδο και σε κάθε Δημοτική Ενότητα. 

Σήμερα στον άξονα του αθλητισμού υπέγραψα για το πολυπόθητο  σύγχρονο γήπεδο 5Χ5 που  θα αποκτήσει σύντομα η Δημοτική Ενότητα Λούρου και   θα  αποτελέσει σημείο   συνάντησης,  άθλησης, εκπαίδευσης  και ψυχαγωγίας της νεολαίας της ευρύτερης περιοχής .

Η άθληση και οι απαιτούμενες υποδομές της πρέπει να αναπτύσσονται σε  κάθε γωνιά του Δήμου μας. Αποτελεί προτεραιότητα για την ποιότητα ζωής των δημοτών και των παιδιών να δημιουργούνται αθλητικοί χώροι που θα  δώσουν μια δημιουργική καθημερινή διέξοδο στους δημότες σε κάθε σημείο και αποτελούν συνταγή αντιμετώπισης της σύγχρονης μάστιγας της παχυσαρκίας αλλά και της καλλιέργειας της αθλητικής κουλτούρας που τόσο στηρίζει τους νέους μας. 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Θέση εργασίας σε κατάστημα εστίασης στην Λυγιά

14/06/2024, 5:02 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Νέες θέσεις εργασίας στην επιχείρηση Konstas

14/06/2024, 4:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Υπήρχε και συνεργός στην υπόθεση με τα “μάγια” – Ταυτοποιήθηκε από την της Ασφάλεια

24/04/2024, 11:21 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναδείχτηκε ο οριστικός ανάδοχος για το έργο ανακαίνισης- εκσυγχρονισμού Νοσοκομείου Πρέβεζας

23/04/2024, 11:21 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

«Μια ιστορία για το ταξίδι της γραφής και του βιβλίου» ταξίδεψε στο 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας

23/04/2024, 11:13 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Τμήμα Πρέβεζας του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων πραγματοποιεί εκδήλωση και σας προσκαλει

23/04/2024, 10:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αλωνίζει στο Μαξίμου ο Καββαδάς – Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό για τον αγωγό ύδρευσης Πρέβεζας – Άρτας – Λευκάδας

23/04/2024, 10:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η 24χρονη γάτα που ήθελε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της άνθρωπο πριν φύγει η ίδια

23/04/2024, 10:27 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites