Το Νοσοκομείο Πρέβεζας επισκέφθηκε κλιμάκιο Βουλευτών του Γερμανικού Ομοσπονδιακού κρατιδίου της Κάτω Σαξονίας

Την Τετάρτη 29 Μαρτίου επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Πρέβεζας αντιπροσωπεία του πολιτικού ιδρύματος Konrad-Adenauer-Stiftung (KAS) συνοδευόμενη με κλιμάκιο Βουλευτών του Γερμανικού Ομοσπονδιακού κρατιδίου της Κάτω Σαξονίας.

Η επίσκεψη έγινε στα πλαίσια των δράσεων και προγραμμάτων του ιδρύματος και της προσπάθειάς του να συμβάλλει ενεργά στην επίτευξη διεθνούς συνεργασίας και συνδιαλλαγής.

Οι καλεσμένοι επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του Νοσοκομείου , με έμφαση στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών,  στην Μονάδα Τεχνητού Νεφρού, κλινικές και χειρουργεία, όπου συνομίλησαν με το προσωπικό και ακολούθως ενημερώθηκαν από την Διοίκηση για όλα τα θέματα του Νοσοκομείου με έμφαση στο πως διοικείται το νοσοκομείο, πως γίνονται οι διορισμοί του προσωπικού, πόσο καιρό παίρνει να διοριστεί καινούργιο προσωπικό, ποιος είναι ο προϋπολογισμός, πως γίνονται δωρεές, κάθε πότε αναβαθμίζονται οι εγκαταστάσεις, πως έχουν μοιραστεί οι αποστάσεις από την περιοχή ευθύνης του Νοσοκομείου, πόσο χρόνο παίρνει σε ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να φτάσει κάπου, ενώ υπήρξε ειλικρινής διάλογος για το Σύστημα Διαγνωστικά Ομοιογενών Ομάδων (DRG), που ήδη λειτουργεί στην Γερμανία και εγκαθίσταται άμεσα και στο Νοσοκομείο Πρέβεζας.

Η συνεργασία και ο διάλογος υπήρξε εποικοδομητικός και η Διοίκηση του Νοσοκομείου ευχαριστεί όλα τα μέλη της αντιπροσωπείας, που αποτελούσαν οι βουλευτές κα Ines Saborowski (επικεφαλής),  κα Sandra Gockel, κ. Stephan Hösl, κ. Kay Ritter, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος κ. Christian von Skrbensky, ο Διευθυντής του Γραφείου Ελλάδας και Κύπρου του Ινστιτούτου Konrad-Adenauer-Stiftung κ. Marian Wendt. Επίσης ευχαριστεί και το προσωπικό του Ιδρύματος KAS, τις κυρίες Γραμματέα, Μεταφράστρια και υπεύθυνη Τύπου για την συνεργασία κι την κατανόηση.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Υπήρχε και συνεργός στην υπόθεση με τα “μάγια” – Ταυτοποιήθηκε από την της Ασφάλεια

24/04/2024, 11:21 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναδείχτηκε ο οριστικός ανάδοχος για το έργο ανακαίνισης- εκσυγχρονισμού Νοσοκομείου Πρέβεζας

23/04/2024, 11:21 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

«Μια ιστορία για το ταξίδι της γραφής και του βιβλίου» ταξίδεψε στο 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας

23/04/2024, 11:13 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Τμήμα Πρέβεζας του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων πραγματοποιεί εκδήλωση και σας προσκαλει

23/04/2024, 10:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αλωνίζει στο Μαξίμου ο Καββαδάς – Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό για τον αγωγό ύδρευσης Πρέβεζας – Άρτας – Λευκάδας

23/04/2024, 10:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η 24χρονη γάτα που ήθελε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της άνθρωπο πριν φύγει η ίδια

23/04/2024, 10:27 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Χάλκινο μετάλλιο για την Κυριακή Τσαούση στα 400 μ. με εμπόδια των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Στίβου

23/04/2024, 9:57 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Λογοδοσία για την αγωγή της Εθνικής Τράπεζας από τον Δήμαρχο Πάργας

23/04/2024, 9:44 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites