Συνάντηση με την Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας είχε ο Γιώργος Δημητρίου

Συνάντηση με το Δ.Σ της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας, είχε ο Υποψήφιος Βουλευτής του Νομού με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ, Γιώργος Δημητρίου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Δημητρίου συζήτησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος του Τουρισμού στο Νομό μας, με τον Πρόεδρο της Ένωσης κ. Πολύκαρπο Χαλκίδη, τον Γενικό Γραμματέα κ. Παναγιώτη Γκιοσά και το μέλος κ. Σπύρο Φάρα.

Το Δ.Σ της Ένωσης έθεσε στον Υποψήφιο Βουλευτή του Νομού Πρέβεζας τα ζητήματα υποδομών που χρειάζεται να λυθούν για να κεφαλαιοποιήσει η περιοχή μας την ανάπτυξη που έχει πετύχει τα τελευταία χρόνια στο τομέα του τουρισμού, ενώ εξέφρασε και την “πάγια” θέση της Ένωσης που είναι η μετατροπή του επιδόματος ανεργίας σε επιδότηση απασχόλησης προκειμένου να καλυφθούν τα πολλά κενά θέσεων εργασίας που υπάρχουν σήμερα στον κλάδο του τουρισμού προσελκύοντας ανέργους από τα μητρώα της ΔΥΠΑ.

Ο Νομός Πρέβεζας όπως επεσήμανε ο Γιώργος Δημητρίου, είναι το ακατέργαστο διαμάντι του τουρισμού στην Ήπειρο, που τα τελευταία χρόνια με τις προσπάθειες και της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων, έχει αναδειχθεί σε ανερχόμενο τουριστικό προορισμό για την χώρα μας. Για να συνεχίσει όμως η περιοχή να αναπτύσσεται τουριστικά, χρειάζονται ακόμα πολλά από πλευράς υποδομών.

“Πρέπει επιτέλους να σπάσει η οδική απομόνωση του Νομού Πρέβεζας. Η σύνδεση της πόλης της Πρέβεζας με την Ιόνια Οδό, αποτελεί κύριο μοχλό τουριστικής ανάπτυξη για την περιοχή καθώς θα διευκολύνει την πρόσβαση των επισκεπτών σε αυτή.

Πρέπει επιτέλους να γίνει πράξη το δίκαιο αίτημα της κοινωνίας για την κατασκευή νέου νοσοκομείου,, που θα καλύπτει τις αυξημένες πλέον ανάγκες της περιοχής, ειδικά κατά την τουριστική περίοδο, που ο πληθυσμός αυξάνεται λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας.

Ενώνω την φωνή μου με αυτή της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας, ώστε μαζί να διεκδικήσουμε να γίνουν πράξη τα αιτήματα της” τόνισε ο Υποψήφιος Βουλευτής του Νομού Πρέβεζας Γιώργος Δημητρίου.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΑΠΕΝΤΑΧΘΗΚΕ το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του Κλειστού Γυμναστηρίου στο 1 ο ΓΕΛ του Δήμου Πρέβεζας

30/01/2024, 1:04 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites